tak ako to mas na mape... ,nadol ist az z krizavy po zelenej a drz sa cesty znacka pojde nad takou prudsou medzou dolava ,ale ty chod dalej a zides na asfaltku a po nej do turia...
Bol som dneska s brachom pozret anakondu a cestou nazad sme sa stavili v Pagy a tam takyto motylik http://www.youtube.com/watch?v=zncF8qi9Y_A Najskor som myslel, ze to je kolibrik ale nasiel som, ze by to mal byt nejaky lišaj marinkový.
budeš pokračovať stále po tej zvážnici od vlekov.skoro až na koniec tej zvážnice.bude tam taká kamenistá odbočka vľavo prudko dole.ale ak ti mám pravdu povedať tú odbočku je dosť problematické nájsť.nie je ju moc vidno.v týždni ráno by som ti to mohol ukázať alebo budúci týždeň po obede.alebo niekto iný ak by tam šiel.
my sme boli včera tak narýchlo pešo na Minčole, zvažnička zo Sačného už nekončí na modrej značke do Višňového, ale pokračuje pekne ďalej...či to oni nechcú potiahnuť až na Javorinu
Katko,na Javorinu to ešte nejde,ale bohvie ako to skončí. ak to pôjde až tam,tak to nebude bohviečo. síce pre nás by to bolo možno fajn,ale asi by sa tam chodilo voziť aj dosť motorkárov...
manik-za ,po obede budem môcť až budúci týždeň.tento týždeň budem po obede v práci
my sme boli včera tak narýchlo pešo na Minčole, zvažnička zo Sačného už nekončí na modrej značke do Višňového, ale pokračuje pekne ďalej...či to oni nechcú potiahnuť až na Javorinu
v lete som sa tam rozpraval s nejakymi ludmi co tam upratovali odrezky konarov a oni vraveli, ze tu cestu idu potiahnut dalej a vyasfaltovat.neviem kde bude koncit,ale vraj sa tam ma vytazit niekolko tisic kubikov dreva,takze je dost mozne ,ze ta cesta nikdy nikde neskonci kym tam neostane posledny strom
Pocul som zakulisne spravy (JPP), ze sa niekde nad Turim ma stavat vlek/lanovka a nejaky hotel. Dufam, ze to nie je pravda. Inak, v poslednom case mam dojem, ze vo Fatrach si dali zavazok vytazit vsetky stromy. Vsade sa intenzivne tazi, tam kde boli lesy su teraz rubaniska.
priamo v turi nieje ziaden hotel, ale kusok od turia na mieste starej vyhorenej horarne vedla trasy 24 si janci slopta postavil taku mensiu haciendu asi tak 50x40m s 3m vysokym plotom a kusok pod nou sa uz cosi pripravuje.kludne to moze byt aj ten vlek
mas na mysli byvalu horaren Cistiny ? Pekne to tam zbastardeli !!! Kedysi som sa tam zastavil, posedel na lavicke. Teraz tade co najrychlejsie prebehnem aby som nemusel pozerat na tu horu betonu !!!
Vlek+hotel ma byt VRAJ nad Turim, tam niekde, kde sa robi ta asfaltka zo Sacneho. Ale opakujem, info mam zatial len v style JPP. A dufam, ze su moje informacie zle.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
foto
manik-za ,po obede budem môcť až budúci týždeň.tento týždeň budem po obede v práci
v lete som sa tam rozpraval s nejakymi ludmi co tam upratovali odrezky konarov a oni vraveli, ze tu cestu idu potiahnut dalej a vyasfaltovat.neviem kde bude koncit,ale vraj sa tam ma vytazit niekolko tisic kubikov dreva,takze je dost mozne ,ze ta cesta nikdy nikde neskonci kym tam neostane posledny strom