Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
na mtbbiku sa da zdrhnut takmer hocikde...staci zist z cesty a oni su v aute bezradnu....alebo to strihnut cez chodnik, travnik.... tam sa autom nedostanu...a pesi su pomalsi
a k policajtom kedze urobia len hento tak v skutocnosti ten bajk vazne hladat nebudu....mne ked ho ukradli tak len spisali o tom par veci a koniec...nic viac.... proste ak si ho nenajdes sam tak sa s nim rozluc taka je slovenska realita...
hellboy...ja že bude story ako si v pohodičke zdrhol a ty sa necháš čapnúť... a ešte v noci.. za starých čias sa uchádzalo policajtom za bieleho dňa v meste
Hellboy musi zase uprieť pozornosť na svoju stranu ako vždy
Až teraz to čítam, ty si vlastne ten zakomplexovaný, čo nadáva skôr než vie ako sa veci majú? Napr. o tom ako som založil vlákno ktoré som ani nezaložil, že? Ale to je vlastne OT, sorry
Na polícia nehľadá, otcovi pred 7 rokmi ukradli Babettu, policajt hneď nahodil otázku, akú mala hodnotu, po tom čo otec povedal cca 5000 sk, mu policajt odpovedel, že to nemá cenu ani hľadať, takže toľko k našej polícii. Hľadať teda po bazároch ale je to len o šťastí.
pozri ak sa na to neciti sty daj tych 100e niekomu kto mu zlame hnaty. mozno by to slo aj za menej. osobne ja by som mal lepsi pocit aspon. z toho co si pisal je jasne ze ta odrbava do xichtu. teraz je akurat posraty a hra ti divadielko. ak by nic neukradol nemal by ani dovod ti pomahat hladat bike ,stretnut sa s tebou ani nic. a ries to hned lebo to vysumi..za tyzden sa nikam nepohnes a za dva si povies ze ved slo len o bike..a ked nejde o zivot tak nejde o nic... a co sa tyka policie tak to ani neries... ty musia cihat na ludi za krikmi a davat pokutu ked si nepozbieras bobek po hafanovi...
Na Slovensku by Ti mozno este aj pokutu za to dali, pripadne by ukradli cely stlp a nikto by nic nevidel, ako pred nedavnom, ked z centra BA zmizlo 50 kovovych platni ( podotykam z pesej zony ) v celkovej hmotnosti cez 2000 kg a nikto nic nevidel
Takze budeme pokracovat v story o mojom ukradnutom biku ? Bike sa nachadza niekde v Galantskom okrese. Terajsi "majitel" ziada 300E za spatne odkupenie. Jeho meno nepoznam ,ale neni problem trochu zatlacit a zistit ho. A teraz otazka: Ked policii nahlasim , kde sa bike nachadza , spravi s tym nieco ?
ja by som sa tiež skontaktoval s políciou, otázne je či budú ochotní ísť tam s tebou, ty si dohodni, že to zaplatíš a potom cvaknú želiezka len či to tu chalan náhodou nečíta
Vysetrovatel je po nocnej , ale budem s nim mat asi dlhy rozhovor. Znamy mi hovoril o pripade , kedy jemu ukradli bike , on ho vypatral a oznamil to policii. Policia zahlasila , ze nema povolenie v prehliadku bytu a prokurator urcite kvoli biku to nepovoli ... no nech sa paci ...
Podla zakona nemusim uviest zdroj informacii , takze som "spolupachatelovi" prislubil utajenie jeho identity za meno a adresu terajsieho "majitela" mojho biku ... tak vrelo ocakavam sms ...
ber to tak, ze terajsi majitel moze byt tiez obet, kupil bike "v dobrej viere"
a mozno nie, cize lahko to od neho nedostanes. trebars prides na dohodnutu schodzku a bike tam nebude (ak nie je uplny blbec, tak to tak bude)...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a k policajtom kedze urobia len hento tak v skutocnosti ten bajk vazne hladat nebudu....mne ked ho ukradli tak len spisali o tom par veci a koniec...nic viac....
Až teraz to čítam, ty si vlastne ten zakomplexovaný, čo nadáva skôr než vie ako sa veci majú? Napr. o tom ako som založil vlákno ktoré som ani nezaložil, že?
a mozno nie, cize lahko to od neho nedostanes. trebars prides na dohodnutu schodzku a bike tam nebude (ak nie je uplny blbec, tak to tak bude)...