svietilo to zatial max polhodku, takze neviem kolko vydrzi. A co sa svietivosti tyka, tak kuzel svetla je myslim od 20° do 40°, ale kde zasvieti, tam je fakt svetlo. Ma to pred LED-kou silnu lupu, je to premakane
Chcel by som upozornit, ze pri svetlach, ktore sa dnes predavaju je uz dobre zacat pouzivat rozum, pretoze uz sa mi niekolkokrat stalo, ze som stretol na hradzi nejakeho trtka, co ma podobnymi svetlami oslepil, ze som nevidel vobec nic. Minule zase niekto zase s bielou blikackou, co blikala s intenzitou malej supernovy .. jedna vec je byt videny, ale druha vec, ze druhi ludia tiez chcu nieco vidiet, preto sa dialkove na autach vypinaju, ked ide niekto oproti.
Tiež mi nadávajú
ked minam bikera tak stlmim,ale auta neriesim,
intenzita je skoro porovnatelna s autom, ale kedze svetlo je vyssie,
tak vodicovi palis rovno to xichtu, napriek tomu sa mi uz stalo, ze ma nevideli,
takze medzi auta jedine na full power.
Manzelka dostala na meniny nieco podobne, ale vo forme celovky. Svieti to fakt brutalne, ked som vecer z 8. poschodia zasvietil dolu na psickarov, tak dolu mali svetlo ako za dna, vyzeralo to ako ked vo filmoch z helikoptery svietia na unikajuce auto, proste vykon jak svina. Ta celovka ma napajanie 3xAAA, ale vyzera, ze to vydrzi svietit v pohode par hodin, zapnute sme to mali asi 20 minut, no vobec nevyzera, zeby to svietilo nejak slabsie. Je to pecka!
Na 3xAAA proste nemozne, myslim ze si este nevidel svietit poriadny cinsky lampas.
Tiež mi nadávajú
tak vodicovi palis rovno to xichtu, napriek tomu sa mi uz stalo, ze ma nevideli,
no tiez som uz rozmyslal nad dakym krytom z hornej strany lampy, len nic rozumne som zatial nevymyslel co by tienilo smerom hore. tak zatial sa max snazim nesvietit tym co su osvetleni do ksichtu, ale zvysok co tam beha po tme v ciernom bez akejkolvek odrazky tak na tych si rad posvietim
v meste mam svetlo namierene podstatne viac do zeme lebo minimalne cez grinavu a pezinok ked idem tam je svetla dost....a mimo mesta ked ide auto oproti tak tiez to svetlo nasmerujem viac do zeme...ale ak ten debil nevypne dialkove tak mu to napalim do xichtu a ked nepomoze prvy krat na chvilu...tak mu to necham svietit do oci az kym neprejde okolo
S tymi najnovsimi lampasmi sa podla mna uz daju lovit aj diviaci .. nenapadne sa prikradem, zasvietim mu do oci, diviak padne k zemi, nalozim do batoha a rychlo prec
Konecne po dlhokanskom cakani. Len trosku sa bojim lebo na krabici pri prehadzke je zaskrtnuty rozsah 11-28 a nie 11-36 ako som objednaval. Podla rozmerov a tak celkovo to ale nema preco nesadnut.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na 3xAAA proste nemozne, myslim ze si este nevidel svietit poriadny cinsky lampas.
no tiez som uz rozmyslal nad dakym krytom z hornej strany lampy, len nic rozumne som zatial nevymyslel co by tienilo smerom hore. tak zatial sa max snazim nesvietit tym co su osvetleni do ksichtu, ale zvysok co tam beha po tme v ciernom bez akejkolvek odrazky tak na tych si rad posvietim
Nemyslim, keby ma videl, asi by sa nesnazil odbočiť z protismeru aj so mnou
nesustredeny vodic = vrah
A to nevieš napočítať do 36, aby si spočítal zuby na najväčšom pastorku???
Nemusíš mať obavy, môžeš spokojne spať, odpočítal som to za teba, je tam 36 zubov... Samozrejme, ak je napublikovaná fotka dodanej kazety.