Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
kentaur neber to osobne,ale si huj...dal som ti ponuku a stálo by ťa to len to kilo čo si za to pôvodne chcel dať...tvoja smola.
spolupáchateľ by už mal dávno poprerážané hnáty a v galante by ti ten bicykel v tichosti dal a ešte ti aj poďakoval.Plačem nad tebou,ty nie si človek do tejto doby.
triki v pohode ... ja si plne uvedomujem , ze sa nespravam podla spolocenskych konvencii. Zatial je situacia nasledovna : chalanisko caka na vyplatu , aby mohol bike odkupit a doniest mi ho. Ako to je naozaj sa mozem iba domyslat. Faktom je , ze v pondelok za mnou osobne do prace dojde vysetrovatel , aby si somnou pokecal medzi styrmi ocami. Pravdepodobne mu vysvetlim celu situaciu s tym , zaby este dva -tri dni pockal .No a potom ked nebudem mat svoj bike naspat , tak uz to budem riesit klasickou cestou, pri ktorej sanca ziskat moj bike klesne na minimum. Dam vam vediet po 10.10.2012
kentaur neber to osobne,ale si huj...dal som ti ponuku a stálo by ťa to len to kilo čo si za to pôvodne chcel dať...tvoja smola.
spolupáchateľ by už mal dávno poprerážané hnáty a v galante by ti ten bicykel v tichosti dal a ešte ti aj poďakoval.Plačem nad tebou,ty nie si človek do tejto doby.
Ono taketo silacke riesenie znie fajn na prvy pohlad, ale co ak by sa stal neaky vaznejsi uraz pri tom "vymahani" Trebars, ze by ten spolupachatel kladol odpor, co by vyprovokovalo "vymahacov" a doslo by k bitke, kde by bol vaznejsie zraneny s trvalymi nasledkami. Nedajboze nieco horsie. Nahoda je blbec. Potom co ?
Ono taketo silacke riesenie znie fajn na prvy pohlad, ale co ak by sa stal neaky vaznejsi uraz pri tom "vymahani" Trebars, ze by ten spolupachatel kladol odpor, co by vyprovokovalo "vymahacov" a doslo by k bitke, kde by bol vaznejsie zraneny s trvalymi nasledkami. Nedajboze nieco horsie. Nahoda je blbec. Potom co ?
Dnes som aj ja skoro prišiel o bicygeľ. Bol som v jednej večierke kúpiť šunku atď. Bike sa tam dá pekne oprieť tak, že na neho vidno. Už som išiel k pokladni keď sa pri ňom začal obšmietať počernejší občan. Chvíľku som ho tak sledoval čo urobí a keď sa chytil bicykla, vyšiel som vonku a ovalil ho kovovým košíkom po tmavej gebuli. Lenže boli dvaja a toho druhého som už nemal čím tresnúť tak som mu musel dve hneď ebnút a dokonca bol taký odolný tak som ho aj kopnúť musel. Ten jeden ušiel a toho druhého som chytil aby som ho zbil lenže na nešťastie išli okolo žandári. Ospravedlnoval sa mi že to nahovoril ten čo ušiel a že on ma nevidel a že to už nikdy neurobí (true story, do predajne cez dvere nevidno ale z predajne áno). Keď ten debil zbadal policajtov, žačal vrieskať ako zmyslov zbavený že som rasista a že som ho bezdôvodne napadol atď. všetko som im vysvetlil lenže ten druhý počerný občan prišiel a začal tiež s tým že som ich napadol a že klamem. Na budove je kamera takže som si bol aj celý incident pozrieť na stanici. Jedine čo ma potešilo bolo že mám bicykel doma a že svokor mal službu tak som s tadiaľ odišiel hneď po premietaní... Tí dvaja sú tu vraj známa firma. Jeden v podmienke a druhý išiel hneď sedieť lebo vraj nie je s tadeto a je hladaný.
pozrite, ti zlodeji iba robili to co by mali taky spravni zlodeji robit , a je iba na nas ako sa s tim vysporiadame , myslim ze si konal spravne aj ked mozno stacilo iba zacat kricat ze zlodeeeeej a tak
Mal som dojem že policajti viac nadržiavali romovi a keď prišiel aj ten druhý len ich to utvrdilo.
Asi to bolo aj pre ten hysterickí záchvat toho dotyčného lebo mňa chytila ešte vačsia zlosť. Za nerváka som bol v tom prípade iba ja a oni chúdatká.
Janošik, podľa mna bola reakcia primeraná A čo je andrej25 "skolo"?
tak dalsie pokracovanie. Momentalne sa kajam , za moju naivitu a vieru v pravdovravnost ludi. Tak teda podavam trestne oznamenie na neznameho pachatela pre trestny cin kradeze a na znameho pachatela pre trestny cin kradeze , formou spolupachatelstva. Svedkov a dokazov je dost na to , aby aspon ten znamy pachatel bol usvedceny a predpokladam , ze zoberie so sebou aj samotneho pachatela.
aj keby mu to nevratilo ten bike, tak nech si to odseru, kenttaur vsetci ti hovorili, ze im nemas verit, ale nedal si si povedat. Ako to vlastne dopadlo, ked si si mal ist pre bike ?
dohoda bola ,ze chalanisko dostane vyplatu (10.10.2012) odkupi ho a donesie mi ho do BA. Dnes zahlasil , ze dostal na vyplatu iba 110e a ze na to nema a nikto mu nepozicia. U som mu iba odpisal , ze sudne poplatky ho vyjdu viac a casu som mu dal dost. Viac s nim odmietam viest konverzaciu. Podla sms ( ktore samozrejme dostane aj vysetrovatel ) je jasne , ze chalan vie kde a u koho sa ten bike nachadza . Takze pokial policia nieco nespacka a bude nekompromisna , tak je este nadej , ze ten bike uvidim .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
niekto koná a potom myslí asi tak
nejak sa mi ten pribeh nezda, urcite si kupoval sunku? nobol si nahodou po nejake skolo
Asi to bolo aj pre ten hysterickí záchvat toho dotyčného lebo mňa chytila ešte vačsia zlosť. Za nerváka som bol v tom prípade iba ja a oni chúdatká.
Janošik, podľa mna bola reakcia primeraná
http://mtbs.cz/clanek/zas-a-znova-ukradena-kola-hleda-se-superior-a-colnago/kategorie/bleskovka-technika#com
Mňa by celkom zaujímalo, či sa dá dajako zohnať ten tracker, čo dávali v druhej časti do sedla.
Niečo som našiel
Na tej stranke v co si poslal bolo aj zadne svetlo z trackerom. tak pred cosi rokom ho bol v ponuke aj na dx.com myslim za 55Gbp.