Ved tie pedale su pomaly tie najlepsie ake tam mohol dat. Alebo znacka Time ti moc nehovori? Ja viem, teraz su v kurze Speedplay. Pripadne Look, ved tie nemozu byt zle ked ich ma na bicykli takmer polovica ludi
tak pridavam moje pinarello copyrightupload.simplydesign.sk upload.simplydesign.sk
Hmotnost 8.9kg s velkou rezervou(len kolesa maju nieco okolo 2kg a pedale cca. 200g/ks).
Inak na ten bike som mal zálusk aj ja, len ešte neprišla tá správna doba. Teda keď je to ten z PO osadený Chorusom. Ale keď tak teraz na neho pozerám, možno som ho predsa len mal zobrať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ved tie pedale su pomaly tie najlepsie ake tam mohol dat. Alebo znacka Time ti moc nehovori?
a to je kolko cm sedová trubka ?
54
Hmotnost 8.9kg s velkou rezervou(len kolesa maju nieco okolo 2kg a pedale cca. 200g/ks).
Casom by to malo vyzerat asi takto:
Presedlal si na cesťáčik úplne alebo si aj priaznivcom vytraseného zadku?
jazdim uz len cestu, Luzifer siel z domu
Edit: dal som vacsi obrazok, hadam je lepší.... Na mobile vyzera tak
2topas : aka velkost ramu to je ??
Lepsie?:) na mobile mi prisla aj tá mala velka:)
Ide trosku do kriklava:) ale aj slnko tomu pridá:)