kraj avizoval, ze v septembri zacnu stavať.
Boli ste sa tam niekto kuknut, ci sa naozaj zacalo?
Miro
posledný komentár: 17. 12. 2025 o 23:00
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 17. 12. 2025 o 23:00
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
to sa tam mohli rovno zist v nedelu o 22.00 na "adrenalinove dobrodruzstvo"
...nech sa idu previezt v pracovny den v 3-4 clennych skupinach rano okolo 8.00-9.00 alebo popoludni, kym este vozia nakladne auta kamenivo z kamenolomu ... sralovia papalassky
jasne, ze by bolo super, keby sa spravi cyklocesta, ale vieme ako to u nas funguje... komu to zatial nevyhovuje, alebo chce ist s detmi, moze vyuzit autobus, resp. auto... ale bolo by dobre napr. znizenie rychlosti cez vikendy... cez tyzden to nema zmysel myslim...
http://www.topky.sk/cl/10/1327936/Slovaci-vyhrali--Most-Chucka-Norrisa-premenovany-aj-bez-politikov-
nasledne som doma zistil, ze moj skvely drahy skur..ny deuter transalpine nema skoro ziadne reflexne prvky
takze dakujem panu bohu za prezitie, a sorry za nadavky
Prečo sa pýtaš? Keď je tam zákaz, tak tam nie je treba ísť, tobôž keď je to v Rakúsku. Pozri www.cykloserver.cz, tam máš fialovou zakreslené použiteľné trasy.
ide o to, ze si pamatam ze vukie a dalsi 4-5 bajkeri tade isli na jeden nocny vyjazd
aha diky za upozornenie, lebo ked som to zistil, tak som prave rozmyslal ist tade
ide o to, ze si pamatam ze vukie a dalsi 4-5 bajkeri tade isli na jeden nocny vyjazd
To sa teda mýliš. Išli sme poľnými cestami mimo NP Donauauen, len čo sme doň vbehli k sútoku Moravy a Dunaja (cca 200 m). Zbytočne by som tam nestrašil, hoci nevidím reálny dôvod, prečo si to raz neprejsť. Tiež som tam už bol.
pochopil som, idem nabijat klince do plastov