Viete poradit kvalitne vykonne svietidlo na 18650 akumulatory na bajk? Rozmyslam nad svietidlami na bajk typu magicshine alebo pripevnit na volant nejaku obycajnu vykonnu baterku. Nemate nejake tipy?
"TOTO" už nie je. Teraz sú za tú cenu lepšie. Napríklad TO, čo spomínam v príspevku TU. A k tomu ešte náhradný battery pack.
Za peniaze, čo stojí TO 1800, si kúpiš 2-krát TO, čo som spomínal. Dá ti to spolu viac svetla a jedno si dáš na prilbu a druhé na riadidlá. To je veľká výhoda. A máš dva battery packy, čo je dvakrát dlhšia doba jazdy pri tom istom výkone ako s jedným packom.
Aha, tak to je iné. Mimochodom TÁTO 1800-vka je približne to isté ako TÁTO 1200-vka, pričom sú obe zhruba 900-vky, čo nám napovie tabuľka na druhej strane a spodná tabuľka na piatej strane TOHOTO dokumentu.
ja mam nieco taketo 900LM ale tie cinske su skoro vsetky na jedno kopyto tam nemusis riesit ci tam pisu 900lm alebo 1200lm nie je to podla mna relevantny udaj. tam papier znesie
okolo 20€ kupis slusne svetielo. chod radsej na vydrz baterky co je podla mna dolezitejsie ako sutazit komu silnejsie svieti. budes menit baterky ako pako.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz som sa vrátil z večerného výjazdu.
Bol som s týmto:
2 x TOTO - zapnuté na strednom výkone (kúpené nedávno)
1 x TOTO - na najvyššom výkone (kúpené pred rokom)
Spolu aj so 4 batériami, 1 nabíjačkou na dve batérie a 2 držiakmi pod 100 € za všetko.
Len ten 1 x TOTO ako to svieti samostatne bez tych dvoch malickych? rozmyslam nad tou 1800
Za peniaze, čo stojí TO 1800, si kúpiš 2-krát TO, čo som spomínal. Dá ti to spolu viac svetla a jedno si dáš na prilbu a druhé na riadidlá. To je veľká výhoda. A máš dva battery packy, čo je dvakrát dlhšia doba jazdy pri tom istom výkone ako s jedným packom.
Teraz už len rozlúštiť, čo som napísal.
tak ja asi skusim tuto 2400lm a didodu uz ma novu
treba použiť klasickú čínsku konštantu 2÷3 (a udávanú hodnotu ňou vydeliť)
Tam je jedno za 30 euro z ebayu. A na webe sa pise par clankov o problematike lumenov.
http://www.aliexpress.com/store/product/CREE-XML-XM-L-T6-LED-Bike-Bicycle-Light-HeadLight-HeadLamp-1200LM-Red-free-shipping/208541_596467355.html
Mas model, kde sa prepinaju high/mid/low + dlhsie podrzat tlacidlo aby bol flash rezim?
Nemeral si, ako su odstupnovane jednotlive mody? (niekomu v recenziach vadilo , ze low je az 30% z high)
okolo 20€ kupis slusne svetielo. chod radsej na vydrz baterky co je podla mna dolezitejsie ako sutazit komu silnejsie svieti. budes menit baterky ako pako.
neviem uz najst presne to moje. uvadzaju 900LM vydrz 120min na max. a 5rezimov. bezne svetielko co vlastni kazdy nocny biker.
ale asi spamujem lebo to nie je okolo 100 €
To len tooo? A tak pekne nasiroko? Realna vydrz je aka? A zadne je klasika blikacka za 1,5E? Sa mi nezda...
ON