dnes rano, KE - Bankov - Jahdodna - Alpinka - Cermel - KE
bolo krasne, videl som nejake srnky, tusim aj lisku ...
.. len skoda ze uz som neuvidel moje dioprt. okuliare, dade som ich vytratil
...
danix64 uz chapem,preco chce skoro kazdy enduro bike...na tieto nase lesne cesty Inac skaly na sebe poukladane-aj tak sa oznacuje minove pole ci nevybuchnuta municia,ale zeby u nas v lesoch?
no ked bide o nejakeho bikera menej tak budeme vediet kam zmyzol v nejakom lese pri vybuchu
warzone: pekne fotky cakal som kedy sem nieco das s toho belgicka aj ked si spomynal ze siroko daleko ziadne kopce ale aj tak su dobre
ale ved jasne ze u nas niesu minove polia,aj ked nikdy nevies,ved len nedavno zas nasli kopu municie z 2.sv.vojny treba byt opatrny ked zbadas niekde nejaku municiu trcat zo zeme,moze ju vyplavit dazd,ale toto na nase pomery by mal byt turisticky chodnik
Co sa tyka tych kopcov,tu v Holandsku(okolie Maatrichtu,Heerlenu) je to muka,ale trosku nizsie v Belgicku su Ardeny,nieco ako nase...hm...Certovica,Donovaly,co su pre nich "mountains" a chodia tam na DH,FR... Tam je celkom pekne,da sa pojazdit.Tu co su MTB chodniky,tak niektore su tahane aj 50% po starych asfaltovych a rovnych polnych cestach,lesy len take technicke useky.
4schrapnel, pridávaj tie fotky sem na server, neodkazuj na ne, lebo si strašne veľa miesta zahltil.. btw: tie fotky sú nejaké príliš "ostré" predpokladám že nejaký mobil..
4schrapnel, pridávaj tie fotky sem na server, neodkazuj na ne, lebo si strašne veľa miesta zahltil.. btw: tie fotky sú nejaké príliš "ostré" predpokladám že nejaký mobil..
jj mobil, sux ... inu neni som este prilis male ucho na pridavanie fotiek na server? dajak tu nevidim moznost uploadnut hocico ....
..dyg saleny, dole ze Vkladanie priloh ... asi sa vykaslem na dioptr. okuliare a kupim si bielu palicku
Teraz neviem ci sa pytas na Lajosku alebo ten vyhlad na Tatry spoza Hresnej. Lajoska so zastavkou na pivo na Jahodnej sa da urobit za 2.5 hod. Hresna za menej nez 1 hod. Samozrejme sa asi teraz ozvu chrti co to robia za polovicny cas.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ta po zemeguli
(Lesnica - Čingov)
bolo krasne, videl som nejake srnky, tusim aj lisku ...
.. len skoda ze uz som neuvidel moje dioprt. okuliare, dade som ich vytratil
...
to fakt ?
warzone: pekne fotky cakal som kedy sem nieco das s toho belgicka aj ked si spomynal ze siroko daleko ziadne kopce ale aj tak su dobre
ale ved jasne ze u nas niesu minove polia,aj ked nikdy nevies,ved len nedavno zas nasli kopu municie z 2.sv.vojny
Co sa tyka tych kopcov,tu v Holandsku(okolie Maatrichtu,Heerlenu) je to muka,ale trosku nizsie v Belgicku su Ardeny,nieco ako nase...hm...Certovica,Donovaly,co su pre nich "mountains" a chodia tam na DH,FR...
jj mobil, sux ... inu neni som este prilis male ucho na pridavanie fotiek na server? dajak tu nevidim moznost uploadnut hocico ....
..dyg saleny, dole ze Vkladanie priloh ... asi sa vykaslem na dioptr. okuliare a kupim si bielu palicku
ENJOY!
Teraz neviem ci sa pytas na Lajosku alebo ten vyhlad na Tatry spoza Hresnej. Lajoska so zastavkou na pivo na Jahodnej sa da urobit za 2.5 hod. Hresna za menej nez 1 hod. Samozrejme sa asi teraz ozvu chrti co to robia za polovicny cas.