Tato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat. Zaroven treba ratat minimalne s preplatenim nakladov na postovne ak vam niekto bude ochotny danu vec prenechat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
Uz dlhsiu dobu zhanam striebornu somarinku - take strieborne plastove logo zo sedla Fizik vid. foto. Bol by som vdacny tomu, kto by tuto vec vedel zohnat.
nechce dakto z ba nepojazdnu staru zelenu esku? alebo.. nedaruje niekto z ba staru esku, ze by som ich vykombinoval na jednu pojazdnu? nemam hlavne duse a plaste, tusim chyba aj lava kluka.
Neviete o nejakom slovenskom eshope(poprípade kamennom obchode v okolí Sp.N.V. alebo Popradu) kde by som mohol kúpiť farebné záslepky na pivoty? Našiel som len české stránky a nechce sa mi dávať 7€ len za poštovné kvoli takej maličkosti.Diky
Zháňam spodnú časť z napínaku Truvativ Boxguide, nutnosťou je uchytenie na ISCG /old/ nie pod misku! ,najlepšie nijako nepoškodené..kladka nieje nutnosťou...ak niečo máte tak SS .. Ďakujem za ponuky.
zdravicko
zhanam tu packu na zamykanie vidlice(nie poplock z riaditok) ale taku tu klasicku co ovladate rukou - ako je na obrazku
neviem to nikde zohnat tak ak by to niekto mal alebo vedel ako sa k tomu dostanem tak ma prosim kontaktujte(na cene sa samozrejme dohodneme) diky:)(snad chapete co zhanam:/)
to knedla takúto páčku som zohnal v Eximo s.r.o. na RS Sid ešte s nohami 28-čkami. nooo. je to v Novej Dubnici. ak ešte existujú. je to taký podivný obchodík s podivnou históriou a ..... http://eximo_s_r_o.sk-firma.com/ je tam tel. číslo skus zavolať možno sa podarí. no nezaručujem. ja som tam bol osobne a náhodou sa podarilo. alebo nejaký obchod s RS vidlami by ti to mohli objednať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zhanam tu packu na zamykanie vidlice(nie poplock z riaditok) ale taku tu klasicku co ovladate rukou - ako je na obrazku
neviem to nikde zohnat tak ak by to niekto mal alebo vedel ako sa k tomu dostanem tak ma prosim kontaktujte(na cene sa samozrejme dohodneme) diky:)(snad chapete co zhanam:/)
Dakujem