Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
uz si to raz a navzdy zapamatajte ze bajk do spolocnych pivnici nepatri, kto si ho tam da ten onho casom pride..., alebo treba spravit hon na zlodejov a nastrazit par bajkov a k nim kamery a cakat
Nie som ani guma a ani nebyvam v kasarnach
Byvam v podnajme a mam takuto podobnu postel aby sa mi tam zmestili dva biky copyrightwww.the-bed-shop.com www.the-bed-shop.com
uz si to raz a navzdy zapamatajte ze bajk do spolocnych pivnici nepatri, kto si ho tam da ten onho casom pride..., alebo treba spravit hon na zlodejov a nastrazit par bajkov a k nim kamery a cakat
Tak ja bicykel tiež nemám v byte. Nie je ho proste kde dať ... do spálne a obývačky mi rodičia nedovolia, na balkóne nie je miesto a v detskej som ešte s dvoma bratmi, takže je tam dosť napraskané. Miesto, kde by som ho mohol zavesiť je len nad stolmi alebo posteľami ... to by som však nemal odvahu vešať 13kg nad hlavu (nehovoriac, žeby mi to zvyšok rodiny nedovolil).
V podstate mi neostáva nič iné, len sa modliť . U nás boli bicykle vždy mimo bytu (bývame tu vyše 20 rokov) a zatiaľ žiaden nezmizol.
Tak ja bicykel tiež nemám v byte. Nie je ho proste kde dať ... do spálne a obývačky mi rodičia nedovolia, na balkóne nie je miesto a v detskej som ešte s dvoma bratmi, takže je tam dosť napraskané. Miesto, kde by som ho mohol zavesiť je len nad stolmi alebo posteľami ... to by som však nemal odvahu vešať 13kg nad hlavu (nehovoriac, žeby mi to zvyšok rodiny nedovolil).
V podstate mi neostáva nič iné, len sa modliť . U nás boli bicykle vždy mimo bytu (bývame tu vyše 20 rokov) a zatiaľ žiaden nezmizol.
keby ti rodičia kúpili napr. bajk za 4 litre, tak by si ho mohol mat kludne aj v kuchyni na stole.
mne tam uz dva tyzdne visia dva bajky.....a zatial je to v pohode....je to na troch skrutkach su to osmicky a hmozdinky su plastove ak tam odbornici z talianska nedali nejake k*rvitko tak by to malo byt v pohode
Ja planujem spravit ochranu bajku tak, ze nastrazim do predstavca kaser, este nemam presne premysleny mechanizmus, ale zarucene sa pripadnemu zlodejovi dostane pekna stiplava davka priamo do pluc!!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moj ukradli pred 2.mesiacmi z izby z pod postele. Odteraz budem novy zamkynat aj v byte.
sorry
Byvam v podnajme a mam takuto podobnu postel aby sa mi tam zmestili dva biky
Dojdi otestovat jaka je stabilna
capulo Lutujem ze som ho tak neposkladal predtym nez som odisiel na dovolenku
V podstate mi neostáva nič iné, len sa modliť
V podstate mi neostáva nič iné, len sa modliť
keby ti rodičia kúpili napr. bajk za 4 litre, tak by si ho mohol mat kludne aj v kuchyni na stole.
Mam dvoch spolubyvajucich, jeden bol v robote a druhy v posilke ked sa to stalo. Ty prisli o laptopy zase.
To uz ale nebude take nenapadne na ulici