Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Ja planujem spravit ochranu bajku tak, ze nastrazim do predstavca kaser, este nemam presne premysleny mechanizmus, ale zarucene sa pripadnemu zlodejovi dostane pekna stiplava davka priamo do pluc!!!
si robis prdel ?
alebo, ze sa pri slapani vysunie zo sedlovky vibrator. to by bol trest ! nechaj sa inspirovat
treba byt realista, po slobode uz teraz beha plno odsudenych ludi pre ktorych niet v base miesto
ak by sa malo pristupit na prisnejsiu represiu treba vystavat nove veznice..
Tam aspon dostanu basu, u nas pokutu, max podmienku. Inac nechapem ze riskuju basu pre take sroty
By si sa cudoval. V UK dostane tak 200Gbp pokutu, nejake hodiny community work, popripade ASBO co aj tak vsetci porusuju a nema to ziadny vyznam. Vo vazniciach tu nemaju miesto uz peknych 10rokov
no keby moje dane sli na vystavbu novej basy tak ani neprotestujem, uz len aby ti co su v base museli aj makat a ne len tam sedet a zrat. ked dostane 2 roky tak by to bolo ze 2 roky odpracovat... kazdy prevalany den by sa nezapocital
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo, ze sa pri slapani vysunie zo sedlovky vibrator. to by bol trest ! nechaj sa inspirovat
Na brzdovú nie, lebo zlodej bude makať preč a nie brzdiť
ak by sa malo pristupit na prisnejsiu represiu treba vystavat nove veznice..
By si sa cudoval. V UK dostane tak 200Gbp pokutu, nejake hodiny community work, popripade ASBO co aj tak vsetci porusuju a nema to ziadny vyznam. Vo vazniciach tu nemaju miesto uz peknych 10rokov
Nihil Co si pozeral Burn After Reading
je s tym dost problem, jedine nieco na styl kopat jamu a potom ju zasypat...