Keď robíte palacinky, tak polku múky nahraďte celozrnnou, mňam, neskutočne vynikajúce (skúšal som aj komplet celozrnnou, ale nebolo to ono, komplet celozrnná nie je dobrá ani do domácich kysnutých rožkov). Nabudúce testujem a polku múky nahradím aj na nejakom neutrálnom koláči, bo tiež veľmo rád pečiem. Celému intráku chutí, keď som urobil uvítací punčový koláč (zásadne používam, aj pijem, normálny rum, nie tie umové patoky), na jeden plech som minul 0,5l kubánskeho rumu v punči a to bola bašata na bunke, ešte na 4. deň sa ma kamarátka nesmelo spýtala, či mi niečo neostalo
Samozrejme ešte niečo bolo
A na posypanie palaciniek si potom treba spraviť aj vanilkový cukor a kúpiť nejakú kvalitnú vanilku.
Rýchle a chutné, kuracina udusená na olivovom oleji s minimom soli (tak sa väčšinou snažím, aj zemiaky ochutím skôr rascou a anízom), ochutené hlavne bazalkou alebo tymianom + pololúpana ryža, tiež poliatá s olivovým
olejom + zelenina podusená s mäsom = toto by som mohol jesť stále
Maškrta, sušené banány poliate lesným medom