tá ultegra je fakt pekná ale ako povedal Plukovník.. tie kolesá by mi neboli podla gusta.. ale ak si ich kupil za dobru cenu, alebo na zimák, tak stačia
si myslím že sa podarila tá kúpa
ide o to že mám len daný rozpočet na poskladanie cesťáku, musím sa zmestiť do 700€
keďže som dostal ponuku na tieto kola za 50€ tak som neváhal a zobral ich, samozrejme by
som si vedel predstaviť aj ľahšie ale rozpočet nepustí... a myslím že pri mojich 92kg tých
200-300g hore-dole
ale tie kolesa majú cez 2 kg, to by som nechcel ťahať do kopcov na žiletke , ale podla tvojho podpisu v profile ti to asi nevadí
Osobne som nepocítil rozdiel, keď som dal kolesá o asi 800 gramov ľahšie. Iba to, že je zadné akosi pružné pri zábere a ich aerodynamický odpor poznať pri jazde z kopca. Tam, kde som išiel maximálne 70 km/h, teraz idem 75 - 77 km/h. Prechod od 36 š*****vých kolies na riedky výplet s plochými š*****mi - Campagnolo neutron ultra. Pri tréningoch s meraním času žiaľ neprišiel žiaden prínos. Je to ďalší dôkaz, že je to hlavne o kondičke aj keď sa nižšie hmotnosť ľahšie obhajuje pomocou fyziky.
jordi:nie si ty moj kolega? ma presne taky isty bajk,zelene rajdy,zelene plaste lol,veci uz mas nachystane do BA cez segru BTW
aky typ trenazera to je?
U mňa valce vydržali týždeň. A šli dopreč. Udržať stabilitu nebol nejak problém, ale je to čistá psychiatria a dehydratácia aj pri otvorenom okne v zime. Radšej som ostal pri zimnom jazdení v lesoparku pomedzi ľudí, občas dáke srnky či veveričky (škoda, že som nemal orechy). Ak je sneh, "uchodia mi ho", ak je ľad, dám hroty a smejem sa ľuďom že idú ako pokakaní a kukajú na mňa "ako to, že ten ch..j na bicykli nespadne?". Fuj valce, fuj trenažér, fuj stacionár. Nechápem ako na tom niekto dokáže šliapať "do blba" každý deň.
Osobne som nepocítil rozdiel, keď som dal kolesá o asi 800 gramov ľahšie. Iba to, že je zadné akosi pružné pri zábere a ich aerodynamický odpor poznať pri jazde z kopca. Tam, kde som išiel maximálne 70 km/h, teraz idem 75 - 77 km/h. Prechod od 36 š*****vých kolies na riedky výplet s plochými š*****mi - Campagnolo neutron ultra. Pri tréningoch s meraním času žiaľ neprišiel žiaden prínos. Je to ďalší dôkaz, že je to hlavne o kondičke aj keď sa nižšie hmotnosť ľahšie obhajuje pomocou fyziky.
samozrejme v prvom rade je to v nohách a kondičke, ale ja som osobne cítil ten rozdiel, samozrejme ako správny žiletkár som prvé tisíce najazdil na chróm-molybdén "lešení" FIŠERA z 90. rokov., cesťák mal hmotnosť cca 12 kg, kolesá viac ako 2 kg, momentálne mám fulcrum R3, bike ma cca 8 kg a ten rozdiel v kopcoch je značný ....ale hlavné je že nech som mal akékoľvek kolesá ten úžasný pocit z jazdy na cesťáku bol vždy úžasný
plukovník, ale to je výmena celého bicykla a úspora 4 kilá, čo už musí byť cítiť. Ale samotné kolesá nie sú 4 kilá ale len okolo 0,8 kg. Takže aj v informácii ČO sa vymenilo JE zásadný rozdiel.
..ok, už to nechajme tak, nech nie sme off topic, ale ak by som ja osobne dal kolesá lahšie o 0,8 kg pri nezmenených ostatných kompnentoch (rám , radenie atď...), tak by som ten rozdiel v kopcoch cítil, zvlášť keď ide o rotujúce časti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale tie kolesa majú cez 2 kg, to by som nechcel ťahať do kopcov na žiletke
ide o to že mám len daný rozpočet na poskladanie cesťáku, musím sa zmestiť do 700€
keďže som dostal ponuku na tieto kola za 50€ tak som neváhal a zobral ich, samozrejme by
som si vedel predstaviť aj ľahšie ale rozpočet nepustí... a myslím že pri mojich 92kg tých
200-300g hore-dole
ale tie kolesa majú cez 2 kg, to by som nechcel ťahať do kopcov na žiletke
Osobne som nepocítil rozdiel, keď som dal kolesá o asi 800 gramov ľahšie. Iba to, že je zadné akosi pružné pri zábere a ich aerodynamický odpor poznať pri jazde z kopca. Tam, kde som išiel maximálne 70 km/h, teraz idem 75 - 77 km/h. Prechod od 36 š*****vých kolies na riedky výplet s plochými š*****mi - Campagnolo neutron ultra. Pri tréningoch s meraním času žiaľ neprišiel žiaden prínos.
na postarku sa zahral matt osobne zo
aky typ trenazera to je?
Je to Elite Qubo Fluid 2013
tiez budem radsej moknut, mrznut, v tme sa lopotit, ale hlavne von
btw.. nemáte niekto nejaké staršie funkčné válce?
samozrejme v prvom rade je to v nohách a kondičke, ale ja som osobne cítil ten rozdiel, samozrejme ako správny žiletkár som prvé tisíce najazdil na chróm-molybdén "lešení" FIŠERA z 90. rokov., cesťák mal hmotnosť cca 12 kg, kolesá viac ako 2 kg, momentálne mám fulcrum R3, bike ma cca 8 kg a ten rozdiel v kopcoch je značný