povedal by som, ze velmi zalezi od plynulosti jazdy, cim vacsie kolisanie rychlosti, tym vacsi vplyv ma hmotnost kolies pri ustalenej jazde bez zmeny rychlosti by teoreticky hmotnost kolies nemala mat vplyv
pri aute ide hlavne o znizenie spotreby, velmi velka cast pohybovej energie sa totiz staca prave v pneumatikach. Lenze zase to ma iste hranice, musi tam byt trenie medzi vozovkou a pneu, inak by auto nemalo dostatocnu trakciu. Napriklad zimne pneumatiky maju zamerne zvysene toto trenie vyuzitim lamiel. O rozdielnostiach v zmesi ani nemusim hadam pisat.
povedal by som, ze velmi zalezi od plynulosti jazdy, cim vacsie kolisanie rychlosti, tym vacsi vplyv ma hmotnost kolies
pri ustalenej jazde bez zmeny rychlosti by teoreticky hmotnost kolies nemala mat vplyv
mala, ťažšie budú mať výhodu väčšej zotrvačnosti (za predpokladu, že je tá hmotnosť sústredená na obvode). Viem si kľudne predstaviť tempára jazdiaceho na rovine, ktorý si zámerne vyberie ťažšie kolesá práve z tohto dôvodu. Inak samozrejme súhlas.
... presne tak a navyse aj jazda s tazsimi kolesami si proste vyzaduje viac energie. Presunut 2kg bude proste vzdy vyzadovat minimalne 2x viac energie ako presunutie 1kg. Nosit 25kg vrecko cementu je vzdy menej narocne ako nosit 50kg.
Povedal by som, ze na rovine je dost podstatna aerodynamika (ak sem mozem pliest aj cestne kolesa) a ta je pri vyssich (vacsinou aj tazsich) rafkoch lepsia a tak proste idu lepsie. Do kopca, kde uz rychlost klesa nema odpor vzduchu az taky vyznam a je viac citit hmotnost. Ja som zatial nikdy zvysenim hmotnosti na kolesach zlesenie jazdnych vlastnosti nepocitil a tak si budem spokojne dalej vozit kilove kolieska
tak na casovky sa davaju podla mna tazsie kolesa aj preto ze ked uz rozhybes tu hmotnost ktora je na obvode...tak valiva energia pomaha k udrziavaniu rychlosti ktorou ides...velmi lahke kolesa...viac spomaluju ked polavis v slapani..tie tazsie sa lahsie valia dalej.. samozrejme v kopcoch su dobre co najlahsie kolesa...a co sa tyka odlahcenia kolies tak ak sa koleso odlahci len o 200 gramov na obvode tak to je citit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pri ustalenej jazde bez zmeny rychlosti by teoreticky hmotnost kolies nemala mat vplyv
mala, ťažšie budú mať výhodu väčšej zotrvačnosti (za predpokladu, že je tá hmotnosť sústredená na obvode). Viem si kľudne predstaviť tempára jazdiaceho na rovine, ktorý si zámerne vyberie ťažšie kolesá práve z tohto dôvodu. Inak samozrejme súhlas.
Povedal by som, ze na rovine je dost podstatna aerodynamika (ak sem mozem pliest aj cestne kolesa) a ta je pri vyssich (vacsinou aj tazsich) rafkoch lepsia a tak proste idu lepsie. Do kopca, kde uz rychlost klesa nema odpor vzduchu az taky vyznam a je viac citit hmotnost. Ja som zatial nikdy zvysenim hmotnosti na kolesach zlesenie jazdnych vlastnosti nepocitil a tak si budem spokojne dalej vozit kilove kolieska