Tento rok bola hlavná norma 3x VF, čo sa aj podarilo
A keď chceš rýpať, nech sa to dá aj čítať. Minule sa Mike smial, ako ty môžeš študovať za doktoranta. Či to je už teraz tak, ako nám raz spomínal jeden prednášajúci, že mu jeden napísal v diplomovke "Keď sme boli dety..."
Už na teba nebudem ďalej reagovať, nemá to význam, stále si melieš dookola svoje.
Minule sa Mike smial, ako ty môžeš študovať za doktoranta. Či to je už teraz tak, ako nám raz spomínal jeden prednášajúci, že mu jeden napísal v diplomovke "Keď sme boli dety..."
Už na teba nebudem ďalej reagovať, nemá to význam, stále si melieš dookola svoje.
Mike (teda ak myslis Mike7400), hmmmm. Je zaujmave ked Mike nieco podobne tvrdi. Ja som bol s nim na bajku jeden krat v zivote (polku vyjazdu), urcite ma dokonale pozna. Netusil som ze som o sebe toho tolko "narozpraval". Studujem PhD preto lebo to je potrebne koli praci.
Mike (teda ak myslis Mike7400), hmmmm. Je zaujmave ked Mike nieco podobne tvrdi. Ja som bol s nim na bajku jeden krat v zivote (polku vyjazdu), urcite ma dokonale pozna. Netusil som ze som o sebe toho tolko "narozpraval". Studujem PhD preto lebo to je potrebne koli praci.
ale slovencina ti nic nehovori potom si rigorozku daj radsej napisat nejakemu loovencinarovi ty "KOLI" hehe
nechapem co tu niekedy riesite kde kto kolko krat bol jazdit. ked sa niekomu ta Magura paci, nech je tam aj nonstop. napriklad je keby byvam v Briancone tak som na Galibieri aj tych 50x rocne. a urcite nie kvoli "splneniu normy", ale kvoli tomu ze sa mi tam velmi paci a nieco ma tam jednoducho taha...a to aj napriek tomu ze v okoli Brianconu je mnoho inych nadhernych miest ( urcite aj krajsich ako je Galibier ). koniec OT
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
moj tatko nam tiez ziadne nenechal
.... *****ť,mať pupok a piť pivo. Nič z toho nemám, ani hodinky, ani topánky, oblek už vôbec, ne*****, pupok nemám a pivo nepijem.
Winter s tým pivom si to už trochu prehnal! Idem si dať jedno za teba
samozrejm ze Maguru, co ine si si myslel???
Proste super bajkovacka:
https://*****saweb.google.com/Martinux123/MaguraPojazd#5357577817606053074
https://*****saweb.google.com/Martinux123/MaguraPojazd#5357577247291167058
A keď chceš rýpať, nech sa to dá aj čítať. Minule sa Mike smial, ako ty môžeš študovať za doktoranta. Či to je už teraz tak, ako nám raz spomínal jeden prednášajúci, že mu jeden napísal v diplomovke "Keď sme boli dety..."
tak som sa chytil. Kto chce kam, pomozme mu tam
obávam sa, že hodinky také jedno tvrdšie j**nutie o skalu taktiež nevydržia...
Tak s hodinkami zvycajne skaly nerozbijas. A zalezi od toho aj ake. Nejake titanove chasi+ korundove sklo toho zvladnu dost vela.