Tak tak, ti co jazdia vela, prasknu jedneho dna hocico,otazka ci myslis prasknutie ramu ako unavu materialu,alebo ako vysledok nejakej prasaciny alebo padu.
Ale za mna: giant anthem ,dvakrat na rovnakom mieste,ziadne pady ani prasaciny "iba" bezne jazdenie, po cca 10000km
este nikdy sa mi nestalo ze by mi nejaky ram praskol. A to som mal naozaj vselico. Väcinou lacne smejdy. Kaufland tesco a podobne. Komponenty odchadzali ako na beziacom pase. Rychlejsie ako keby ich niekto z tych bicyklov kradol ale ram drzal. Potom mi dal ram krsny. Netusim co to bol za ram znacka tam nebola. Krsny sa na tom rame vozil par rôckov a mal 114kg. A este vydrzal aj moju generaciu. (bike mam v albume) takze ja osobne z ramamy problemy nemam ziadne. Nech je to co chce podobnou to drzi
Ako vravi matvej. Stare oceliaky drzali. Ale tak bmx 20 som zlomil ci je to ocel ci nie . Ono ani netreba zlomit. Mal som napriklad Leaderfox Cocaine a postupne som tam zadnu stavbu tak skrutil, ze uz ani po zadnom sa nedalo na tom jazdit. Staci zmenit geo a uz ram nesluzi ako ma. Ale aj tie oceliaky by padli. Ide o to ako clovek jazdi. Skoc na tom osem schodov co to povie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co niekomu vydrzi roky, to inemu praskne do mesiaca. Zalezi na veeela faktoroch.
Ale za mna: giant anthem ,dvakrat na rovnakom mieste,ziadne pady ani prasaciny "iba" bezne jazdenie, po cca 10000km
kellys definite - po ricou
meride matts 300d - pod ricou
Takisto žiadne prasačiny, len bežné jazdenie. Občas sa stane
Hlavne u ultraľahkých hliníkových (zliatinových) rámov je prasknutie viac-menej iba otázkou času, no tiež závisí od x faktorov, kedy k tomu príde.