Ako je to s vymenou podrazky ? Robi to len vyrobca na konkretny kus, alebo su na to firmy, co vedia hocico spravit, naladovat inu podrazku ako bola original a tak ? Co sa tyka turistickej obuvy, tak viem prd
Kamarat mal tie opravene Planiky asi na 4 - 5 tich dlhsich turach a zatial drzia, nerozchadzaju sa, nepustaju vodu.
Ale ak to tam budete posielat, poslite tam aj vlozku z topanok, lebo pri zmene podrazky za inu sa môze stat, ze sa trochu zmeni velkost topanky.
Jemu sa to stalo, ale poslal spät aj s vlozkou a bez problemov opravili na jeho rozmer.
Pred rokom sa chovali profesionalne, tak dufam, ze im to vydrzalo - tiez tam budem posielat moje 12 rocne Planiky....
Tie Garmonty by som zobral ale skôr na feraty a ľahšiu turistiku, pokiaľ si zvyknutý na nízku obuv. Na bežne nosenie po meste sa mi to zdá byť zbytočné
mam vysoke TERREX Fast X FM MID GTX, po dvoch rokoch sa pokazili snurky, "rychloutahovanie" sa na oboch povoluje, adidas nahradnu nepredava (!), v znackovej adidas predajni sa mi predavaci smiali, ze sak si mam kupit nove, tolko k adidasu
Tie Garmonty by som zobral ale skôr na feraty a ľahšiu turistiku, pokiaľ si zvyknutý na nízku obuv. Na bežne nosenie po meste sa mi to zdá byť zbytočné
No ja som to myslel tak že počas roka 70% turistika a 30% mesto a nízka obuv mi vysoko vyhovuje len ide mi o tú podrážku, či nemajú tie garmonty nejakú tvrdú, lebo pri salomonoch som bol zvyknutý že mali takú akurátnu, že som mal stabilitu ideálnu s terénom ale pri salomonoch mi veľkosť nie vždy ideálne sedela s nohou (buď trošička tesné, alebo zase dosť fuga) kdežto Garmonty mi aspoň na predajni sedeli ako uliate...ale zas tá podrážka neviem neviem
A existuje aj nejaka tabulka aby si to clovek aj pozrel? Vcera pri gugleni som si vsimol aj nejake podrážky grifix alebo tak nejak a boli na topankach od Mamuta. Predpokladam ze vela topanok s podrážkou Vibram Mulaz vela nie je či?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozno tu:
http://www.restday.sk/sk/opravy-trekingovych-turistickych-topanok
Kamarat si tam dal opravit stare turisticke Planiky (komplet vymena podrazky, zasitie, lepenie)a zatial je spokojny...
http://www.restday.sk/sk/opravy-trekingovych-turistickych-topanok
Kamarat si tam dal opravit stare turisticke Planiky (komplet vymena podrazky, zasitie, lepenie)a zatial je spokojny...
Ale ak to tam budete posielat, poslite tam aj vlozku z topanok, lebo pri zmene podrazky za inu sa môze stat, ze sa trochu zmeni velkost topanky.
Jemu sa to stalo, ale poslal spät aj s vlozkou a bez problemov opravili na jeho rozmer.
Pred rokom sa chovali profesionalne, tak dufam, ze im to vydrzalo - tiez tam budem posielat moje 12 rocne Planiky....
Garmont Dragontail GTX alebo Salomon X Over LTR GTX
Prípadne nejaké iné vaše typy a skúsenosti
Adidas Terrex Fast X
http://www.shooos.sk/panske-topanky/trek/panske-tenisky-adidas-terrex-fast-x.html
mam vysoke TERREX Fast X FM MID GTX, po dvoch rokoch sa pokazili snurky, "rychloutahovanie" sa na oboch povoluje, adidas nahradnu nepredava (!), v znackovej adidas predajni sa mi predavaci smiali, ze sak si mam kupit nove, tolko k adidasu
No ja som to myslel tak že počas roka 70% turistika a 30% mesto