Diki, ze si to urobil za mna a ano som s nim zatial spokojny (najazdnil som iba 120km a to 60 vcera ) ale ide pekne ako hodinky. este sa pozeram po nejakych tretroch a uz to bude kompletne. A ako som bol vcera na hrádzi, tak tam boli taki dvaja provokateri ktori chceli aby sme si zazavodili magori. A nevdeli sme preedbehnut jedneho korculiara. ja som isiel 45km/h a stale to nestacilo.
Nevedel si dobehnúť korčuliara a išiel si 45? Nemáš blbo nastavené hodnoty v cyklokompjútri? Nechce sa mi veriť, že sa dá na korčuliach vyvinúť rýchlosť viac ako cez štyridsať na rovine a s odporom vzduchu.
Ale stroj máš vkusný, ono mne sa páči každý nový cesťáčik, keď sa človek pozerá stále na ten svoj, tak niečo iné ma vždy zaujme.
Hodnoty mam v poriadku. hej ved to, ja som prve dni stravil sedenim a pozeranim nanho je to moj prvy cestak, zatial som mal vzdy crossove bajky (vid moj Kellys). Mysle som si, ze rozdiel v tej rychlosti a celkovo vo vsetkom nebude moc velky ale teraz mi ten rozdiel pride velice znatelny
Toto leto som mal moznost odskusat cestak (doteraz len krosovy) a hned ma to nakazilo.
O 3 tyzdne som uz kupil toto, nie je to nic extra ale co by clovek chcel za 700 €.
Foto je z mobilu tak kvalita tomu zodpovedna.
Ja to vnímam tak, že najmenšie rámy a najväčšie rámy sú vždy najmenej oku lahodiace. Proste vypadajú smiešne, v prípade malého ako detský a v prípade veľkého ako lešenie. Ja mám predposledný stupeň najmenšieho a už to vypadá tak zvláštne, keď predstavec je skoro zarovno so sedlom. Dá sa to ešte vykorigovať tým, že vytiahnem spod predstavca nejaké krúžky aby som ho znížil, ale to by mi nevyhovovalo už len po stránke pohodlného posedu, keďže aj pri tomto stave som už vcelku našponovaný na tom ráme.
Nuž, keď dáš nižšie predstavec, tak ho aj musíš skrátiť. Geometria nepusti a tak zníženie predstavca ťa natiahne, čo sa dá vyriešiť jedine jeho skrátením.
Nuž, ale keďže sa poznáme, tak mi je jasné, že v tvojom prípade by si musel predstavec otočiť. Nie kolo pozdlžnej osi, ale tak, aby namiesto dopredu smeroval dozadu...
lubor1
...ja mám tiež veľkosť rámu "61" a vyzerá inak - proste geometria je iná
ale ak meriaš toľko, tak si nenavyberáš - hlavne že sa na ňom cítiš dobre
Po pravde neviem co je nova 105, ja som mal skor prioritu velkost a 20 prevodov vhodne aj na stupanie 11-28. Byvam v Dubravke a ked idem hoci kam vzdy koncim kopcom. Jazdi sa mi na nom super aj ked som zatial presiel len 480km. Ked je vonku skarede, tak sedim doma aby sa mi nezaspinil sak je este novy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mohol si sem dat ten obrazok aj takto cez URL
alebo normalne vlozit obrazok zo suboru, nech je vidiet v plnej krase
Ale stroj máš vkusný, ono mne sa páči každý nový cesťáčik, keď sa človek pozerá stále na ten svoj, tak niečo iné ma vždy zaujme.
O 3 tyzdne som uz kupil toto, nie je to nic extra ale co by clovek chcel za 700 €.
Foto je z mobilu tak kvalita tomu zodpovedna.
Nuž, ale keďže sa poznáme, tak mi je jasné, že v tvojom prípade by si musel predstavec otočiť. Nie kolo pozdlžnej osi, ale tak, aby namiesto dopredu smeroval dozadu...
...ja mám tiež veľkosť rámu "61" a vyzerá inak - proste geometria je iná
ale ak meriaš toľko, tak si nenavyberáš - hlavne že sa na ňom cítiš dobre