Oznam pre zákazníkov...
Zajtra o 11:00 stretavka pred Kaktus-Servisom ide sa do lesa-kdo chce nech si kludne berie niečo na opekačku... malo by byc šumne...
Ak by niekto mal špeciálny nápad,alebo návrh tak nech sa realizuje...
Oznam pre zákazníkov...
Zajtra o 11:00 stretavka pred Kaktus-Servisom ide sa do lesa-kdo chce nech si kludne berie niečo na opekačku... malo by byc šumne...
...asi sa uz pridam aj ja...dufam ze sa mi podari rano vstat
No jasne Kamil že sa možeš pridat...aj Ty Ringo si vždy výtaný kedy-kolvek.
Ide sa do lesa no konkretne sa dozvieme na mieste stretávky že kde sa pôjde,ale chcel by som aby nás bolo čo najviac Je to viacmenej posledná šanca tejto jesene-lebo bude už len a len zimšie a nie každý je na chladne počasie vybavený čo sa týka oblečenia...
Chcel by som sa aj tu podakovat chlapcom zo servisu ze mi poskladali bicykel:) fakt good job:) dufam ze v najblizsej dobe ked niekam pojdete budem mat cas a budem ho moct s vami poriadne prevetrat:)pripajam aj fotku
taaakze...
miesto a cas "11.11 11hod pred Kaktusom
zacalo to ako slusny vyjazd normalnych lusi..a skoncilo to??
jak tri prasiatka..len prasiatom bolo viac a boli cele od blata )))))))
ale jak furt parada..opekacka k tomu,,super zjazdik po lesiku...
No dnes som si bola u Ondra po moju mašinku.. Ondro sa trošku pohral,potuningoval na sezonu.. Ondro ďakujem ešte raz za prečistenie,doladenie aj za ostatné veci ,veľmi si to vážim.. a zajtra keď bude tak pekne jak ma,tak sa vidíme
Stefka nemáš začo...
Ved vieš že aký som Já...
Ked nepomožem-ta neublížim ...nebol to ani tuning,ale bežná údržba...
Zajtra to vypadá schopne jak z počasím tak myslím aj z účastou bikerov-aspon dúfam-teoreticky bude fajn,lebo to tak cítim...myslým že sa zíde ta správna čvarga SV-Bikeroch-Vihorlatske vrchy čakajú a počasie tiež...Malo by nám priat...jak podnebie tak aj chut bikovat a všetko čo k tomu patrí.Teším sa na zajtra...
Takže dnes ďalšia krásna nedeľa, ja s cicom sme išli na pešo. Dali sme Sninský kameň, stretli sme tam bikerov na čele s bačom a išli sme dole do Hamri na čajik a . Kto nebol môže ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zajtra o 11:00 stretavka pred Kaktus-Servisom ide sa do lesa-kdo chce nech si kludne berie niečo na opekačku...
Zajtra o 11:00 stretavka pred Kaktus-Servisom ide sa do lesa-kdo chce nech si kludne berie niečo na opekačku...
...asi sa uz pridam aj ja...dufam ze sa mi podari rano vstat
Ide sa do lesa no konkretne sa dozvieme na mieste stretávky že kde sa pôjde,ale chcel by som aby nás bolo čo najviac
miesto a cas "11.11 11hod pred Kaktusom
zacalo to ako slusny vyjazd
jak tri prasiatka..len prasiatom bolo viac a boli cele od blata
ale jak furt parada..opekacka k tomu,,super zjazdik po lesiku...
Ved vieš že aký som Já...
Ked nepomožem-ta neublížim ...nebol to ani tuning,ale bežná údržba...
Zajtra to vypadá schopne jak z počasím tak myslím aj z účastou bikerov-aspon dúfam-teoreticky bude fajn,lebo to tak cítim...myslým že sa zíde ta správna čvarga SV-Bikeroch-Vihorlatske vrchy čakajú a počasie tiež...Malo by nám priat...jak podnebie tak aj chut bikovat a všetko čo k tomu patrí.Teším sa na zajtra...
No čo výkend pred nama tak by sme niečo mohli znova pobikovat...
Niečo trebars navrhnite...teším sa...