Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
aj ked je to uz znacne odbocenie od kradnutia, samozrejme suhlasim, lenze sme clenon roznych "struktur" a zaviazali sme sa aj dodrziavat pseudohumanisticke zasady..
V Kosiciach bol ukradnyty biely Author Traction na vidle manitou minute. V predu je avid juicy 3 (podvodne zadna s dlhou hadicou) vela som s nim prezil, moja srdcovka Keby steho niekde videli piste, volajte nech viem komu ruky polamat aby to nabuduce nespravil. 0949 148 716,
Som si predstavil zlodeja bicyklov, ako pri opretom bicykli zapína rušičku. Som si predstavil bycikel, ako si do svojho gps trackera kupuje SIM kartu a predajca sa ho pýta: " ... a 18 rokov máte?"
tak sa pripajam aj ja k tym co im niekto ukradol bicykel.dnes rano idem do prace a bike nikde mal som ho na chodbe ktora je zamknuta a pristup maju len obyvatelia na chodbe.
ma zmysel vobec nahlasovat nieco na policiu ? v dome je sice kamerovy system ale pocitam ze uz bike nikdy neuvidim. nemal sice ziadnu hodnotu ale tak ansere to aj tak.
Ja som raz mal takto stary bike v spolocnej pivnici. Nebol tam ani dlho a zrazu bol fuc. Vypisal som na branu oznam , ze kdo si ho pozicial , nech ho aj vrati. O dva dni dosiel za mnou domovnik , ze on ho zamkol do inej miestnosti , aby ho nikdo neukradol apropo: vysetrovanie kradeze mojho posledneho biku je na mrtvom bode , kedze podozrivy spolupachatel sa odmieta dostavit na policiu na vysluch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ukradli ho v pesti, ale tak ak by ste nahodou niekde na nete vydeli nieco podobne 0908 338 092
vdaka
myslim ze zlodej ju pekne odlepi a zahodi a je vybavene.
Vacsiu vtakovinu som uz dlho nevidel.
najlepsie je bike mat stale so sebou
ma zmysel vobec nahlasovat nieco na policiu ? v dome je sice kamerovy system ale pocitam ze uz bike nikdy neuvidim. nemal sice ziadnu hodnotu ale tak ansere to aj tak.