Prepojenie Vretenica-Anakonda sa začína črtať, ešte jedna brigáda na jar a môžeme jazdiť Zajtra ideme preskúmať ešte jeden chodník pod Minčolom. Štart o 10:00 z VD. Trasa: VD - Turie - Sačné - modrá TZ pod Minčolom a potom sa uvidí, kde nás to pustí.
Jáj, dnešná hadia brigáda mi nevyšla. A zajtra hoc by som rád šiel asi znova nevydá. Každopádne z VD pôjdete do Turia cez mesto, či po vodnom diele a potom cez Stráňavy a Višňové?
mne sa dnes uz bikovat nechce,vcera som si "uzil", miestami ma vietor tlacil az k stredovej ciare...
co tak dat novemu useku meno užovka,alebo tomu novemu? ak dnes najdete...potom hodte report...
mohol by niekto zaznačiť na mape kde sa nachádza tá vretenica? červenou bodkou je +/- začiatok anakondy, inak teda vďaka za úpravu terénu pán boh vám to oplatí na bajkoch
iceman,ste boli prejsť ten chodník čo začína pod Minčolom? čo sme sa o ňom bavili na mtb expedícii alebo nejaký iný? ak henten,tak je prejazdný a končí v nejakom rozumnom mieste? lebo mne sa stále zdá,že končí len tak nad nejakou prudkou zvážnicou nad anakondou....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3671358233491&set=a.2389853916684.2099291.1560939701&type=1&theater
co tak dat novemu useku meno užovka,alebo tomu novemu? ak dnes najdete...potom hodte report...
Katko: listová lavína?