Nemate niekto niaky dobry napad co s navarkami na Vecka na prednej vidle? presiel som na kotuc a teraz to tam tak trci a stale mi vrta halvou co by sa s tym dalo urobit? alebo ako to niako skraslit?
Ja som vysroboval tie dve skrutky naco sa navliekaju Vcka a nechal som to tak. Len si to treba zniecim zapchat aby sa ti tam nedostala spina, keby si sa chcel niekedy vratit k Vckam aby si nemal zly zavit.
vsak jasne, to bolo myslene zo srandy, ale tak teraz vazne
ja by som to riesil tak, ze by som kupil novu vidlu ale pravda, vsetko je otazka kolko mas$$
vsak jasne, to bolo myslene zo srandy, ale tak teraz vazne
ja by som to riesil tak, ze by som kupil novu vidlu ale pravda, vsetko je otazka kolko mas$$
tak toto je vážne?? pekne.. alebo kúp nový bike rovno.. čo tam meniť vidlu...
jj daju sa nato kupit original stupliky.. teda take zaselpky dajake.. len sa to tazko zhana..
takze spaliky na vecka vysrobovat a supnut tam tie zaslepky..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
niesom debo
tak na toto sa neda inak komentovat ako
ja by som to riesil tak, ze by som kupil novu vidlu
ja by som to riesil tak, ze by som kupil novu vidlu
tak toto je vážne?? pekne.. alebo kúp nový bike rovno.. čo tam meniť vidlu...
takze spaliky na vecka vysrobovat a supnut tam tie zaslepky..
sory samozrejme ze som to myslel na mojej starej vidle teraz uz tam nemam uchyty na v-brake