dano5 - ok, ale ja som myslel len cisto hlinikovy ram+tlmic, nie vybavu.
inak priznam sa, ze ja som si najprv totalne splietol yeti a ibis, som myslel ze to mas ibis
a karbon ibis sa predava iba za 2000-2500 eur
kolko stoji karbon yeti?
Pokiaľ viem, bobris dal za svoje Mojo HD tento rok 3,2k...
Inak si spomínam, keď zhruba niekedy v roku 2004 začala vo Vele vychádzať rubrika "První třídou" venovaná ***** bikom. Prvý bol v nej Cannondale Scalpel a potom asi tretí Santa Cruz Blur. V tom čase bol vraj jediný taký v CZ aj SK. Som to čítal s otvorenými ústami. No a teraz sa SC (a iné) počítajú na desiatky a Cannondale s Lefty mám doma.
Prveho Blura LT (VPP1, AM Blur so 135 mm) som skladal v 01/2006, pricom sa zacal celosvetovo predavat v 10/2005 Dovtedy existoval len jeden Blur so 115mm.
Bol to prvy oficialny dovoz SC na SR cez zastupcu a doteraz som ostal verny
Terazky je uz naozaj dost rozsirena znacka.
blur xc sa pohybuje v podobnych sumach...co som pozeral ich stranku tak komplet bajk bol okolo 5000 a samotny ram s fox khasima tlmicom cca. 2500 € tomu vravim tiez riadne drahe ramy
aby som nebol OT : dnes dorazil balicek zo SIRER s.r.o. tentokrat spravna(rozumej predna) brzda na cestak a ako ''odskodne'' poslali campagnolo ponozky ich pristup bol velmi pohotovy a bezproblemovy....ja som brzdu poslal vo stvrtok tam oni uz v pondelok pisali ze dosla a obratom uz odoslali balik.....a dnes uz je to doma zajtra nahodim na bajk...a konecne budem moct hodit foto kompletne hotoveho cestaku
krása chlapci ja som tiež pred rokom poškuloval po skialpe,ale pretekárska minulosť mi nedala,kúpil som endurká podložky pod viazanie s rocker vpredu možno ked v zime zarobím tak sa pridám ku skialpákom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak priznam sa, ze ja som si najprv totalne splietol yeti a ibis, som myslel ze to mas ibis
a karbon ibis sa predava iba za 2000-2500 eur
kolko stoji karbon yeti?
Pokiaľ viem, bobris dal za svoje Mojo HD tento rok 3,2k...
je to niečo na spôsob buff šatiek.
Bol to prvy oficialny dovoz SC na SR cez zastupcu a doteraz som ostal verny
Terazky je uz naozaj dost rozsirena znacka.
aby som nebol OT : dnes dorazil balicek zo SIRER s.r.o. tentokrat spravna(rozumej predna) brzda na cestak a ako ''odskodne'' poslali campagnolo ponozky
pasy contour carving mohair
scarpa vanity lady
dakovala
tutok lepsie foto, pre zaciatocnicku turistku pesia fricina