zdravim hosi, chcel by som sa vas spytat jednu vec
oplati sa viac kupit uz vypletene koleso, alebo si kupit spajle niple a rafik a dat si to zapliest so starymi nabojmi. a teda podla coho vybrat vhodny rafik a pletenie a niple? dik
Mam takyto problem: od predneho kolesa idu za jazdy zvuky ako ked sa sucha kov a kov, akoby aj trochu hrkotalo nieco - ide to asi od brzd (Shimano M445), ale ked koleso tocim pri otocenom bicykli na prazdno, nic nepocut a ani dosticky sa vtedy nedotykaju kotuca. Uz mi to robilo aj pred par mesiacmi chvilu, ale aj to same preslo. Ale vsimol som si, ze koleso sa netoci rovnomerne a to plati aj pre zadne. Je to rozcentrovanim, ci to uz moze byt osmicka? Da sa s tym este dva tyzdne jazdit (denne 10 KM)? Lebo az potom moze ist bike do servisu. Nie som v tychto veciach znaly, tak preto prosim o radu tych co sa vyznaju. Diky.
zdravím mám crossový bicykel a páčia sa mi jeho výhody, lenže teraz nastala zima nemám s kým chodiť na bike tak rozmýšlam o horskom. Nedávno som videl ale taký zaujmavý bicykel http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-pevne-a-hardtail/157859/mtb-rocky-mountain.html má aj crossové kolesá aj tie hrubšie pre horské. tak sa chcem spýtať niekoho múdrejšieho, je možné namontovať také kolesá aj na hocijaký cross? ak áno koľko palcové sú? alebo si treba upliecť také niečo...
caute, moj predošlý bike bol tiež krosový, mal som plášte 700x47C (28 x 1,75"). Plášte boli Schvalbe (už si nepamatam aké) a tie som našiel ako najširšie možné cross plášte. Boli jak skoro horské. Cross duše taktiež vpohode na ne stačili. Tie 35 su dosť úzke, moc rozdiel by nespravili.
a vmestili sa v pohode do crossoveho ramu ? ja co mam skusenost na jednej meride, tak tam uz 35 je ako tak najvacsi mozny rozmer, nakolko tie trubky ramu su blizko kola
To je co za bike, ze 35 sa tam ledva zmestili? Vsak krosova plaste sirok 38, 40 aj 42 su celkom bezne. Jasne, mne sa vpohode tam zmestili. Myslim, ze to nebolo 47, ale 45, ajtak celkom dost, boli takmer ako horské. Ten moj bike bol Specialized Crosstrail Comp 2009, má taký športovejší dizajn oproti iným krosovím, preto som si ho vtedy vybral. Tu je na obrazku s timi plašťami, je to moja profile foto, ktoru tu mam: https://*****saweb.google.com/105822712798830433804/BikeTripBulgariaMKGR61882010#5510392442503199586
Ahojte, mate niekto skusenosti s mavic crosstrailami? Zaujimalo by ma ci tam bude citelny rozdiel proti crossridom. cca 250g dole / kolo by to malo byt.
Tak ako tmax pise, mal som crosstraily, mozem len doporucit, nemal som s nimi najmensi problem. Teraz mam na bezne jazdenie prave Crossride, neda sa to vobec porovnavat, okrem toho, ze su nenormalne tazke, su aj velmi makke, je to citelny rozdiel voci Crosstrailom. Ak mas financie urcite by som z tychto dvoch volil prave crosstrail.
Crosstrail som jazdil 5rokov, Crossride zatial 3 mesiace a uz teraz ich mam dost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.dookie.cz/zadni-naba-mtb-novatec-d142sbt-bila/d-86640-c-1403/
Kde zoženiem kľúč na cneter lock?
Sory za OT, dík za rady.
Kluc na kotuce CenterLock je rovnaky ako pre uzatvaraci kruzok kazety Shimano/Sram
- 26"
- 24 dier
- ľahký
- bezdušák
- najradšej biely
Ďakujem
Crosstrail som jazdil 5rokov, Crossride zatial 3 mesiace a uz teraz ich mam dost