Ja som Bratislavcan a do Petrzalky si beriem aspon mapu ked nie GPS, kedze poznam len halvne tahy a v betonovej dzungli by som sa rychlo stratil... aj ked s odstupom casu som zistil ze to nieje az tak velke uzemie.
Najhorise bolo ked som za skolskych cias chcel ist na bicykli z Kopcianskej na Panonsku do Carefuru. Myslel som ze tam bude nejaka spojka, idem si idem a zrazu zakaz vjazdu. Tak si vravim, ved prejdem cez pole, obchodak som videl tak co... Horko tazko som sa cez to pole predieral a zrazu predomnou bola dialnica Kedze som bol uz fakt blizko a vracat sa mi nechcelo tak som porusil pravidla a krizom cez dialnicu presiel aj s bycklom. Teraz ako vodic, viem ze by som to viac krat nespravil, ale vtedy mi to ako nebezpecne nepripadalo.
PS: aby som nebol OT, tak dnes si idem pre balik, Tacx pneumatika na trenazer a letne rukavice Giro Zero za akciovych 15 eur
Dnes dorazili z DX len take drobnosti. Držiak do auta, plastove a koze puzdro na moj novy SAMSUNG S3 a pre syna bateria do DEEL STREAK 5. 11.11 objednane dnes dorucene. Odoslane zo Singapuru.
..ten smog tam musi byt uzasny...ale aj tak som si ju chcel kupit uz davnejsie kvoli 2 mestam,kedze Wien a Budapest su megacity oproti Blave
smog?? v bratislave nie je ziaden smog je to jedno z najveternejsich hlavnych miest v europe . smog mas skorej bars ktorej dedine kde zacnu na jesen kurit kde jakymi hovnami .
smog?? v bratislave nie je ziaden smog je to jedno z najveternejsich hlavnych miest v europe . smog mas skorej bars ktorej dedine kde zacnu na jesen kurit kde jakymi hovnami .
najprv si nastudujte co je smog ake su druhy smogu a potom vypravajte dobre? to ze vy za smog povazujte dake vyfukove plyny aut neni stale smog(co by nieco robil) bud je sirny smog a to ej ked sa kuri uhlim a je hmla- (kde v bratislave sa kuri velkym mnozstvom uhlia? nikde) alebo je potom fotochemicky smog ktory vznika v lete za slnecneho pocasia (ano ten je z aut ale je to len vo velkomestach typu los angeles atd) ale ako bratislava skutocne nema problem zo smogom pocul si o tom zeby niekdy bola vydana vystraha pred smogom v ba? ja teda nie jediny problem je Slovnaft ale tam zas ide humus..
a k tej veternosti . tie 10tky vrtul na elektrinu hned u hranic s rakuskom niesu len na okrasu..
Pánko je odborník hlavne že tam je nalepená fabrika na fabrike a o proti dedine kde prejde cca. 30 aut za den a bratislava ktora je cely den zacpana je dosť velky rozdiel...A kuri sa len cez Zimu a ináč aj v dedinach je aj plyn.
Na dedinách je aj plyn ale každý radšej zakúri kadejakým bordelom, neraz som šiel večer po dedine a pitchoval na to čo za smrady to dýcham. A keď už sa bavíte o smogu boli ste už niekedy v Ostrave?
takže,dnes prišla objednávka z cykloobchod.sk. Objednané boli kluky FC-M780. Prišli však FC-M770. Odoslaný mail o reklamácií a som zvedavý. Každopádne negatívna skúsenosť....
a nechápem prečo to všetko posiela bez origo obalu.. Nikde na stránke nemá písané, že ide o OEM produkty, čiže by to malo byť patrične zabalené, nie ako mne keď odtiaľ prišlo radenie a rozsypaná kazeta v len tak krabici s jednym sáčkom na rožky
to by mi tak nevadilo. Ak je všetko funkčné a v poriadku,nech je to aký obal chce. Ak mám však niečo na faktúre a nesedí to s tovarom,tak je to už trošku serioznejšie. Cykloobchod u mňa klesol a pochybujem že budem objednávať znova...a to som s objednávkou velmi váhal.
Ono neviem ci pisanim maila nieco vyriesis. Staci pozriet diskusiu o tom eshope kde kopec ludi pise ze nedostali na mail ani len odpoved. Radsej by som tam zavolal.
presne tak, mne na mail tiez neodpisali, az po telefonate zistili ze som si nieco objednal.. Áno obaly sú problém, ak to pošlú bez nich a príde ti to nejaké roz*****, neviem ako to vyreklamuješ..
Ja som bol vo Viedni autom v centre. pôvodne som až tam nechcel ísť ale navigácia ma tam viedla. ako tak som sa tam dostal. keď sme šli domov tak sa aj navigácia zamotala a vodila nás cez cesty necesty. pri takej spleti ciest sa stále prepočítavala a nevedela nájsť tú správnu cestu.a tak som ju vypol a radšej som dal na starú dobrú mapu a za pár minút som bol von z mesta.
ToPaS samozrejme zajtra tam budem volať. Dnes som písal maila s fotoprílohami (faktúra,odfotený tovar a priložené dva obrázky požadovaného a dostaneho produktu) a zajtra s ním ten mail vydiskutujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najhorise bolo ked som za skolskych cias chcel ist na bicykli z Kopcianskej na Panonsku do Carefuru. Myslel som ze tam bude nejaka spojka, idem si idem a zrazu zakaz vjazdu. Tak si vravim, ved prejdem cez pole, obchodak som videl tak co... Horko tazko som sa cez to pole predieral a zrazu predomnou bola dialnica
PS: aby som nebol OT, tak dnes si idem pre balik, Tacx pneumatika na trenazer a letne rukavice Giro Zero za akciovych 15 eur
a k tej veternosti . tie 10tky vrtul na elektrinu hned u hranic s rakuskom niesu len na okrasu..