Aha! Dik .. lebo som si vravel, ze si snad zrkadlovku netahal , tak ma zaujimalo co je to za potvoru, na fotkach to je vidno, ze je to nieco co sluzi na fotenie
[quote=""]Pajdo, mohol si ist. O tretej som uz bol doma...
(Renata, Kuko - dakujeme za pripravenu vykurenu miestnost (po zjazde z hrebena nebolo nic lepsie), cajicek a ine obcerstvenie > vratime na Čaji o piatej )
Konecne som sa dal do richtungu po tom vikende. Chcem podakovat všetkým zúčastnením a hlavne Lucii a Matovi za pohostenie, Renate a Kukovi taktiez za pohostenie.
Elwira tebe prajem skore doliecenie a tesim sa najblizsie stretnutie.
Skupina Meles Meles - drzim palce a super akcia.
,,Elwira tebe prajem skore doliecenie a tesim sa najblizsie stretnutie''
Chlapci moc ďakujem za pozdravy,a tesim sa na Vas,
Michał bezchybne píšete v poľskom jazyku, ďakujem za foto,
Renata ďakujem za pohostinnosť
Elwira Paszyńska.
Ked pozeram na dnesne ranne pocasie na Lysej, az mam chut cez vikend sa tam ist pozriet. Trocha sa poblaznit po snehu (teda ak ho nebude privela a nebude to nezjazdne). A ak by aj bolo, tak na dalsi den to istia bezky.
Dalsie miesta na kontrolu stavu snehu u nas: Stebnik (natocte si sipkami kameru doprava - je tam teplomer) Sveržov
(neskor hadam ozivia znovu aj Regetovku)
Nie nie! Potrebujem do konca roka v tom horsom pripade este 76km a v tom lepsom 9574 vyskovych metrov. Plany patrocnice sa musia plnit. Smerom k lepsim zajtrajskom! copyrightwww.bike-forum.cz www.bike-forum.cz
Aby si nebol prekvapeny. Od 17.12. do konca roka mam dovolenku. Aj keby som mal 74 krat otocit po ceste Mihalov a spat...
Tvoj trest za pochybovanie vid o dva prispevky vyssie...
Nie nie... nebudeme predsa vulgarni, KUA! (zvukova stopa uspesne odstranena) Kto chce napriek upozorneniam pocut originalnu necenzurovanu verziu, musi o to poziadat v klubovni. Ziadna verejna produkcai sa konat nebude.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Traz 3 tyždne sadra, ale budem pamätať túto trasu
Skoré uzdravenie Elwira, ale dnes si žiarila
Ano Minikin ma pravdu sli sme hore klasicky po zltej s mensou odchylkou na zaciatku ( asi 300 m) Je to asi najrychlejsie a o tom nam aj islo ...
lto Prve dva fotky su obycajnym malickym kompaktom Panasonic a ostatne su fotene s Olympus e-410
(Renata, Kuko - dakujeme za pripravenu vykurenu miestnost (po zjazde z hrebena nebolo nic lepsie), cajicek a ine obcerstvenie > vratime na Čaji o piatej
Neni zac, neni zac, i na buduce, kedykolvek
Elwira tebe prajem skore doliecenie a tesim sa najblizsie stretnutie.
Skupina Meles Meles - drzim palce a super akcia.
Chlapci moc ďakujem za pozdravy,a tesim sa na Vas,
Michał bezchybne píšete v poľskom jazyku, ďakujem za foto,
Renata ďakujem za pohostinnosť
Elwira Paszyńska.
Dalsie miesta na kontrolu stavu snehu u nas:
Stebnik (natocte si sipkami kameru doprava - je tam teplomer)
Sveržov
(neskor hadam ozivia znovu aj Regetovku)
...myslim, ze to hned v prvy den riesia bezky, v noci ho zase na
youtube.com/watch?v=Jnhy-uU5jww&t=
Edit: Zajtra plati? Ja pojdem
Tvoj trest za pochybovanie vid o dva prispevky vyssie...