Laco, mohol by si ten lapáš vyskúšať a dať naň stručnú recenziu?
Svieti to ako 3 ledky XM-L T6 naraz, ako keby si dal k sebe 3 UF 2100-vky a prepínal high, middle a low mód. Podobne ako UF 2100 to má 3 neblikajúce módy: Hi-Mid-Lo (asi 100%-50%-20%), ktoré sa dookola prepínajú. Zapína sa krátkym stlačením, prvý je low mód. Vypína sa dlhým stlačením. Zapnutie dlhým stlačením zapína pomalé blikanie. Svetlo je trochu väčšie, ako svetlá s jednou LED. Reflektor každej z troch lediek je rovnako veľký, ako reflektor UF 2100.
E-P1 (vpravo) dostala menšieho brášku (E-PL3). Síce (kvôli veľkosti) trochu horšia ergonómia (našťastie jedno kolečko zostalo), ale zasa veľké plus v podobe výklopného displeja a hlavne farebne ladí s eloxom na biku!
Ja som dnes dostal od pani poštarky balík. A v ňom bol prešmykač Shimano XT Deore (FD-M770). Kupovaný bol tu z bazaru pričom je v dosť dobrom stave. Na bike pôjde v piatok.
Pred SLX sm tam mal Fd 5 daco nwm proste ten prešik za 5€ ci kolko je tu na bazare a Slx je s hornou obimkou a išiel i dosť tažko na mojom dual riadeni tak mi poradil Michal Kmec (mozno poznas) ze sa to zlepsi ked bude spodna obimka. Tak uvidime
Kua, sme mohli vymeniť hornú za dolnu objímku. Teraz uvažujem, či nezobrať tvoje SLX, či to má vôbec zmysel (nie až tak z funkčného, ale len pre potešenie, bo hornú objímku som chcel skúsiť )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
toto sa da chapat aj inak
Laco, mohol by si ten lampáš vyskúšať a dať naň stručnú recenziu?
...kúpené od môjho kolegu... -aby sa to dalo chápať len v jednom zmysle
Svieti to ako 3 ledky XM-L T6 naraz, ako keby si dal k sebe 3 UF 2100-vky a prepínal high, middle a low mód. Podobne ako UF 2100 to má 3 neblikajúce módy: Hi-Mid-Lo (asi 100%-50%-20%), ktoré sa dookola prepínajú. Zapína sa krátkym stlačením, prvý je low mód. Vypína sa dlhým stlačením. Zapnutie dlhým stlačením zapína pomalé blikanie. Svetlo je trochu väčšie, ako svetlá s jednou LED. Reflektor každej z troch lediek je rovnako veľký, ako reflektor UF 2100.
Keď je dcéra od kolegu, tak to pre ňu mohol dať aj zadarmo.
Bontrager R Road