mate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
pouzivat iba do max-10. Este odskusam druhu bateriu ked bude teplejsie a uvidime. Inac je to paradne svetlo.
Dík
Ale pred prvym pouzitim je to jedno, avsak najlepsie vybit (nie uplne do nuly), nabit a uz fungujes na celu kapacitu.
a oznacenie lampy nedas, Tank007 je firma vyrabajuca rozne svietidla
http://dx.com/p/trustfire-tr-008-3-x-cree-xm-l-t6-2000lm-4-mode-white-bicycle-lamp-black-purple-4-x-18650-176379
len ci to aj naozaj bude svietit viac nez jedna t6 ledka...
http://dx.com/p/t6-waterproof-xml-t6-3-mode-1200-lumen-white-led-bike-light-with-battery-pack-set-82510
Gumičku prevlečiem cez diery v prilbe a cez držiak svetla. Gumičku len spojím gombíkom. Praktické, lacné, rýchle a spoľahlivé.
Ak guma nie je, v galanterke spolu s trojzubcom za 1-2€ nie je problem.
keď sa to svetlo volá tank a aj na na obrázku je tank, možno postarka nechcela donášať zbraň. Ale keby videla to biele v obsahu balíka, možno by s svetlo ani nedostal.
lepšie by to bolo mať na čele prilby ako hore. Veď také konáre budú len problém. No na čele by to asi veľmi padalo. Podložiť prípadne podlepiť gumu či obojstrannú lepiacu pásku. Ostanú však stopy na prilbe. Alebo aj lepiaci suchý zips existuje a zaistiť remienkom.
napr.: ak mas stare akku tak dokazu dodavat tak 0,5A (to som prestrelil), pri napati 1,2V = vykon 0,6W.... svetla s XML ledkoa a napajanim 18650 maju okolo 10W
edit: u toho svela je v popise: Voltage Input: 1.5~4.2V, takze na nabijacie NiMh(1,2V) to ani nemusi ist
Pri svetle na čele je prilba nevyvážená a padá dopredu. Dá sa to vyriešiť dovážením, napr. pripevnením akupacku dozadu, no vtedy je tá prilba už citeľne ťažšia.