Schválne som si pozrel, či je bike zakázaný a nebol. Tak som s kamošom išiel aj s bikami do vnútra. Nakúpili sme a išli pri pokladňu. Pri pokladni nás začala buzerovať predavačka, že biky tam nemajú čo robiť a pod. Ja som sa bránil tým, že na dverách nemajú o tomto informáciu, že ak je to pravda nech si s tým láskavo spravia poriadok. Potom išiel okolo nejaký vedúci alebo čo a hneď sa ho pýtala: (Nejaké meno), že tu nemôžu byť bicykle? Asi vedúci či čo jej hneď odpovedal: "Náš zákazník, náš pán" (veľmi pekný prístup, u mňa majú za to malé bezvýznamné plus
PRE ĽUDÍ AKO MARTIN1711, TÚTO TÉMU SOM NEZALOŽIL JA, ALE JEZUS, PRÍSPEVKY Z TÉMY KRADNUTIE BICYKLOV PRESUNUL SEM A SPRAVIL Z TOHO NOVÚ TÉMU
http://www.vianocesk.ic.cz/Rakovina.htm
V minulosti sa možno nezomieralo tak veľa na rakovinu, ale to neznamená, že nebola. Znížili sme riziko úmrtia na iné choroby, zvýšili sme vek dožitia (kedy sa najviac prejavuje rakovina?), zlepšili sme diagnostiku (koľko ľudí v stredoveku na ňu zomrelo?). UV žiarenie, prirodzená rádioaktivita, fajčenie, vírusy spôsobujúce rakovinu tu boli aj predtým.
Ad potraviny: áno, sme to, čo jeme. Ale do kelu, pozerajme na zloženie; vyberajme si, čo kupujeme; nikto nás tie svinstvá jesť nenúti. To my sami.
Týmto chcem poukázať, že rakovina je druh ochorenia, ktorá vzniká rôznymi spôsobmi a preto je veľa druhov..rak kože, pľúc, kostnej drene, hrubého čreva...polemika je na dlhé lakte..moja teória vychádza z jednej veci..prečo sa dakedy a aj teraz ľudia na dedine dožívali vysokého veku? a napriek tomu, že sa stravovali slaninou, klobáskou, čo by doktori dnes považovali za zlé stravovanie? ...lebo všetko bolo domáce, mali vlastné prasiatka, ktoré kŕmili vlastným obilím.....sebestačné hospodárstvo..žiadne chemické konzervanty, žiadne umelé sladidlá, žiadne polotovary vysmažené v 100 krát prepálenom oleji..
stalker0: ten dokument práve celkom dobre rozoberá, aký je životný cyklus liekov a spomínajú sa tam niektoré lieky, ktoré aj napriek tomu, že neobstáli vo vedeckých kritériach (vyvolanie ďalšieho symptómu sa jednoducho pripísalo na letáčik ako nežiadúci účinok) sa rozšírili medzi ľudí...ale je tam toho viacej, stojí za to si to aspoň pozrieť a potom si spraviť názor
nehatujem západnú medicínu lebo je to cool, ani nežijem alternatívne kde sa to len dá, svet totiž nieje čierno-biely, ale má viacero odtieňov šedej
kotle: život na dedine je práve špecifický tým, že obsahuje čo najmenej chemických sajrajtov (aj keď dneska už ktovie
ešte citát z dokumentu: Andrew W. Saul, Ph.D.: - "Lidé by měli přestat být pacienty a začít být lidmi. Proč nebýt zdravý a šťastný. Proč by ne? Změníte svůj život, budete trochu cvičit, budete správně jíst, to je dobré. Vypadáte lépe, to je dobré. Žijete déle, to je dobré. Ušetříte peníze, to je dobré. A máte obrovské uspokojení, že jste to udělali sami. Lidé si říkají: 'nemám lékařské vzdělání, tohle nemůžu vědět'. Ale prosím vás. Jak složité je jíst správně, pít zeleninové džusy a cvičit. Aby jste tohle věděli nepotřebujete titul. Je to až příliš snadné. Levné, snadné, bezpečné, efektivní. Největší důvod, proč to lidé ještě nedělají, je ten, že to vyžaduje zodpovědnost. A to je jediná cesta ven."
ja som zmenil, od januára do júna som zhodil 15 kíl len tým, že som obohatil stravovanie surovou zeleninou a ovocím a raz do týždňa posilka, potom od júna prišiel bycikel a dolu šlo už len kilečko-dve
treba si pozriet nahrobne kamene,ale je to tak ako pises moji prastari rodicia vsetci vysoko cez 80 rokov,apkovia fajcili a chlontali cely zivot
Môžeme sa vrátiť k téme "Kam vsade ste si dovolili vojst s bicyklom?". Alebo nech sa vytvorí nejaká nová poučná téma, sa teším že tu budú nejaké nové zážitky ohľadom bicyklovania v obchodoch a ono nie...
Citil som sa ako anticky hrdina ked sa mi prvy krat podarilo premoct odpor manzelky a vojst s bikom (primerane zasr...) do bytu.
Samozrejme, že vyložene bačoriny nevyhľadávam, ale keď sa inak nedá, tak si pribrzdím. Blato sa dobre čistí, keď zaschne.
Najväčšiu traumu mám, keď prejdem cez také dobre mastné houno
http://englishrussia.com/2013/04/18/with-bicycle-to-the-underground