Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
Kto si chce zahrať celkom fajn hororovku a nemá čas na hranie, odporúčam si zahrať slender
Kto si chce zahrať celkom fajn hororovku a nemá čas na hranie, odporúčam si zahrať slender
janosik:phetchovina,ale budiz,plat a hraj
nemesis: skusil som ten slender
Moje evergreeny su kartove fantasy turnbased,teraz napr. Astral Towers
STROM ZIVOTA
teraz obcas pustim novy xcom, celkom sa to da. ma to taky old school feeling
edit:praaaask!!! dostal som sa po posledny trial part a teraz to chce sviniari zaplatit 10 euro za celu hru
sposob najdeny: kto chce celu hru ASTRAL TOWERS zadara, dajte vediet....
Pre Xboxárov,práve som dohral Halo 4,trochu odklon od série ale tiež zaujímavé
btw:mudry nemusis byt,aby si videl,ze vyvoj hier sa teda vela neposunul dopredu