nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Neviem fotiť za umelého svetla, tých fotiek mohlo byť viac. A okrem toho aj terajší kompakt Panasonic Lumix je horší ako predchádzajúci. Narobil som hŕbu fotiek, ako tak som vybral pár, ale aj tie som publikoval so zaťatými zubami...
Ale keď tu nikto nič nedal lepšie...
http://www.youtube.com/watch?v=hskqA_AHvAI
http://www.youtube.com/watch?v=RiUEd6inRnU
A ako, určite to to bolo len pre pozvaných.Tých sem asi vela nechodí.
Ked som videl starého pána Haťapku neviem prečo som si spomenul na jedného trénera Neviem možno sa volal Herzog.Myslím ,že trenoval v Lokomotíve a bol to strašný frfloš Joko nepamätáš si to? Alebo sa mýlim je to už dávno.
Ani Miloša Fišeru, ani Dr. Fischera som v živote nevidel, len v TV alebo na fotkách... Takže sorry, ak som sa pomýlil a mystifikujem.
Inak, možno už starnem - prešiel okolo mňa starší pán (odo mňa starší) s tanierikom v ruke, rozmýšľam odkiaľ ho poznám a nakoniec som sa opýtal okolostojacich, kto by to mohol byť. Niekto mi povedal, že sa podobá na Honzu Smolíka. Čo Smolík? Toho si ho musím odfotiť. Hľadal som ho, ale už som ho viac nevidel. Pýtam sa ďalších - nevideli ste Smolíka? Viacerí sa čudovali, že o tom nevedia a nakoniec mi Regec povedal, že videl niekoho, čo sa na neho hodne podobá, ale Smolík to nie je...
vikino - vstup bol na pozvánky, ale vstupenka sa dala aj kúpiť.
Myslíš na starého Karola Hercega, veľmi dobre si ho pamätám. A doteraz o ňom kolujú historky a mnohé jeho výroky sú zapísané zlatým písmom v histórii slovenskej cyklistiky... "Hlapci, slanina, to je benzín pe cyklistu", "Zjazd je sladkou odmenou za pekonané stúpanie", atď... Tí "hlapci" sú tam naschvál, okrem toho nevedel povedať "r" a mám pocit, že "kua" je tiež od neho.
Raz mu jeden chalanisko z Interu namazal v Smokovci brzdové gumičky Indulonou. Cestou do Popradu sme robili preteky, kto má najrýchlejší bicykel a zrazu okolo nás preletel starý Herceg, my sme mali tak po 60 kíl, on dobrých 90... Vtedy ešte bola stará cesta, jazdilo sa cez Slavkov. Na železničnom prejazde za "Pod lesom" vyletel do výšky tak meter do dĺžky zo 10. Dostihli sme ho až na konci Slavkova, v protikopci, obzeral si brzdy a kolesá. "Súdruh tréner, kam ste sa tak ponáhľali?" "Kua, nebzdilo mi to..." Brzdové gumky mal zodrané až po kovový rámik a na ráfikoch bola vrstva gumy. Keď sme zistili, kto to bol a čo urobil, tak sme ho moc nechválili, mohol byť vrahom.
Mal sklenené oko. Raz tak rozoberal pumpu a chcel sa pozrieť, či mu vo vnútri neostala kožka z piestu. Priložil si ju k oku, druhé zavrel a hovorí: "Kua, tidsať rokov mám sklenené oko, ale vždy sa hcem cezeň pozieť, nie cez to zdavé".
A množstvo ďalších...
JoKo: ale pekne napisane,kazdeho slovo som hltal,musis poznat kopec prihod za tvojich cias cyklistiky
Jedného takého poznám, mucha kým obletí jeho telo, tak skape. So športom sa stretol zoči-voči naposledy na hodine telesnej výchovy na základnej. Taký univerzálny škrabák, ktorý píše správičku do novín o každom športe.
http://instagram.com/p/UKW4qDsgNP/