dobrý deň, nedarý sa mi predať môj bicykel, dal som nanňho obrovské zľavy a vecičky k nemu zadara, má len 2 mesiace, nemám naň čas bol to darček a teraz mi stojí v kúte.Poraďte prosím ako ho mám predať
novy je pre teba, pre toho co ho kupi od teba uz novy nebude , proste uz tym ze si ho kupil stratil cca stvrtinu az tretinu ceny aj keby si na nom nespravil ani 1km
zostan nohami na zemi, je uplne jedno za kolko si ho kupil, ked teraz stoji novy 400 (370)€
musel by sa stat zazrak ak by si ho za tu cenu strelil, hlavne teraz, ked je bazar plny ponuk
Mozem mat sprostu otazku? Na internet si sa dostal prvykrat v zivote az potom co ste kupili ten bike? Nejak mi to proste hlava nebere. Ja ked dnes cokolvek kupujem tak si k tomu zistim co sa da na nete, hlavne ci to nezozeniem podstatne lacnesjie ako v kamennom shope. Stacilo si kliknut na oficialnu stranku speslu a tam by si zistil kolko ten bike stoji.
chlapče ja ti to vysvetlím takto. Kúpil si bajk ktorý bol predražený,to bola tvoja chyba. Ja som za svoj starý Rockhopper dal 700 po zlave a to bol o viac ako triedu vyšší bajk. Takže v prvom rade by som ocovi vysvetlil toto. My všetci nemôžeme za to že ty to chceš predať za takú cenu,pozeráme sa na to z uhla kupujúceho. Ja keby som videl nový bajk za cca 400e z obchodu a bajk ktorý je položený na snehu z bazaru aj keď s poznámkou že je nový za tú istú cenu,tak tipni si že pre ktorý by som sa rozhodol? Uvedom si proste že chyba je tá že si to kúpil príliš draho-teras to už nepredáš za podobnú cenu-alebo čakaj ale bude to asi trvať dosť dlho...A my ti nemáme poradiť čo iné...
skus spravit lepsie fotky, nie v snehu ale niekde vnutri. plus nech je bajk uplne cisty, a nech je dobre aj osvetlenie, odfot ho z oboch bokov. Teraz tam mas totiz len take tmave fotky zo zleho uhla a este k tomu v snehu. Napriklad ho opri zvonku o stenu domu a tak fot.
cenu daj dajme tomu 370, s tym ze zlavnis na 350, ak sa kupujuci ozve rychlo.
alebo nejak podobne.
Ja som môj bicykel kúpil za 900 eur.. Mal možno 500km najazdených, bicyklu nič nebolo a predal som ho za 400eur. S tým už musíš rátať že ho nepredáš draho.
Tomu nerozumiem
1.Veľkosť je zlá
2.Finančná situácia je zlá
3.Chuť bicyklovať je zlá
Ak má niekto viacej argumentov naraz, pravda bude úplne niekde inde. Všakáno
Tomu nerozumiem
1.Veľkosť je zlá
3.Chuť bicyklovať je zlá
4. predajna cena noveho bicykla bola zla
5. predajna cena bicykla v bazari je zla
6. Vymyslat si hovadiny je tiez zle
7. nie ale fakt je tiez napisane zle, chyba Ti tam ciarka.
Dufaj, ze sa zajtra v noci niekto dobre nadrbe a da Ti zan 400 EUR.
lubocura - tu asi nenajdes odpoved, kazdy si tu len chce kopnut.
ale pravdu maju v tom, ze ho nepredas za tu sumu co pozadujes, 390 je stale moc
aspon si mohol nafotit lepsie fotky, jak som ti radil predtym
lubocura - tu asi nenajdes odpoved, kazdy si tu len chce kopnut.
Takto Ti napíšem:
Ešte koncom roka 2010 som predával toto:
Attachment:
Foto2707.jpg
skúšal som za 400 potom dokonca aj za 350€ a nič len pár špekulantov na výmenu za nejaké herky + doplatok
V Tvoj neprospech hrá aj to, že bazár je preplácaný a ešte je na predaj aj nahovno ročné obdobie
Mne potom koncom marca vyvolával jeden chalan (zabudol so stiahnuť inzerát z jedného fóra) že ho zoberie aj za 430€ ale to som s ním už mal iné plány.
Takže buď rapídne uberieš z ceny alebo sa zmier s tým, že keď dorastieš tak ho budeš jazdiť Ty
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
musel by sa stat zazrak ak by si ho za tu cenu strelil, hlavne teraz, ked je bazar plny ponuk
cenu daj dajme tomu 370, s tym ze zlavnis na 350, ak sa kupujuci ozve rychlo.
alebo nejak podobne.
Tomu nerozumiem
1.Veľkosť je zlá
3.Chuť bicyklovať je zlá
1.Veľkosť je zlá
3.Chuť bicyklovať je zlá
4. predajna cena noveho bicykla bola zla
5. predajna cena bicykla v bazari je zla
6. Vymyslat si hovadiny je tiez zle
7. nie ale fakt je tiez napisane zle, chyba Ti tam ciarka.
Dufaj, ze sa zajtra v noci niekto dobre nadrbe a da Ti zan 400 EUR.
Ako tu už niekto napísal, za 400€ ho nepredáš ani keby bol zlatý
Tebe stojí už dva mesiace a v nadpise sa pýtaš, čo máš robiť?
diky
Ešte koncom roka 2010 som predával toto:
skúšal som za 400 potom dokonca aj za 350€ a nič len pár špekulantov na výmenu za nejaké herky + doplatok
V Tvoj neprospech hrá aj to, že bazár je preplácaný a ešte je na predaj aj nahovno ročné obdobie
Mne potom koncom marca vyvolával jeden chalan (zabudol so stiahnuť inzerát z jedného fóra) že ho zoberie aj za 430€ ale to som s ním už mal iné plány.
Takže buď rapídne uberieš z ceny alebo sa zmier s tým, že keď dorastieš tak ho budeš jazdiť Ty
sry za OT: