a niekto ma hnotnost v pohode a presa len nechce roztacat tazitka lahsi prevod znamena znizenie rychlosti a ako vidis on zase nejako gramy nenahana....existuju aj omnoho lahsie kolesa.. ked na to ma tak preco nie??keby si kazdy povedal ze ved podradim tak by kazdy druhy jazdil na dvojkylovych kolesach
a niekto ma hnotnost v pohode a presa len nechce roztacat tazitka lahsi prevod znamena znizenie rychlosti a ako vidis on zase nejako gramy nenahana....existuju aj omnoho lahsie kolesa.. ked na to ma tak preco nie??keby si kazdy povedal ze ved podradim tak by kazdy druhy jazdil na dvojkylovych kolesach
lahsi prevod znamena znizenie speed?relativne,nie?pri rovnakej kadencii
ak zachova kadenciu a da lahsi prevod tak rychlost bude nizsia... ale vravime tu o niecom inom....a to o hmotnosti kolies....aj ked clovek nepreteka vzdy je lepsie mat lahsie kolesa ako nejake tazke tazitka
Ja tiež nepretekám a predsa mám radosť ake majú moje kolesá zrýchlenie v kopci a ako sa na nich perfektne jazdí. Už by som za hliníkové nemenila.
Už by tu mohol niekto dať aj foto, keď táto téma je "Galéria".
Nové Cosmic s Exalite plochou brutálne pískajú pri brzdení. Ak nepoužiješ etra gumičky čo sú pribalované, tak ti tie klasické zmiznú doslova pred očami.Tá exalit plocha totížto vyzerá a je ako pilník!
pre tých čo sa vozia len je hmotnosť u riti....to neznamená že mám kolesa z ukrainy
presne tak
Ja tiež nepretekám a predsa mám radosť ake majú moje kolesá zrýchlenie v kopci a ako sa na nich perfektne jazdí. Už by som za hliníkové nemenila.
co natrenujes s tazkymi,to zurocis s lahkymi,vacsinou sa takto trenuje,a ty si spokojna,y s corimami?...malokto ich vozi,co som zistoval
ak zachova kadenciu a da lahsi prevod tak rychlost bude nizsia... ale vravime tu o niecom inom....a to o hmotnosti kolies....aj ked clovek nepreteka vzdy je lepsie mat lahsie kolesa ako nejake tazke tazitka
a naco mi pises tu poucku,zatial mi ucivo zo zakladnej skoly ide ,len to bolo potom vytrhnute z kontextu ta veta,tak kto by nechcel lahucke karbonove kolesa,najlepsie nejake tie MEILENSTEIN-y,nie,alebo GIPFELSTURM-y ktore dokopy nevazia nad 1 Kg,patricne by som ich chcel vyskusat ako sa roztacaju take kolieska do kopca,resp. na rovinknach pri sprintoch
Keď tu špekulujete aj nad kolieskami, dávam do pozornosti plášťové 1518g., podľa môjho názoru rozumnejšie ako Mavic v tejto cenovej kategórii. Možno to niekomu v budúcnosti pomôže pri špekulovaní čo kúpiť. http://eshop.merida.sk/?cls=stoitem&stiid=13326
chlapi, nemyslite vazne. ved tie kolesa su vlastne American Classic a to je poslednu dobu totalne blato. to sa vlnilo aj pod mnou co mam 65kg, predne koleso skrtalo o rafky ked som slapal v stoji. myslim ze toto nie je to spravne riesenie pre 60+kg jazdcov.
no zo skrkatkami mam tiez svoje skusenosti ale boli za polovicu (158e presne) teraz som sa prave rozhodol pre vysoke al rafiky aby sa mi islo lepsie v zjazdoch a na rovinach, kopce su fajn aj z tazitkami ....
chlapi, nemyslite vazne. ved tie kolesa su vlastne American Classic a to je poslednu dobu totalne blato. to sa vlnilo aj pod mnou co mam 65kg, predne koleso skrtalo o rafky ked som slapal v stoji. myslim ze toto nie je to spravne riesenie pre 60+kg jazdcov.
Tak pozor, neviem či si sa vozil na mavic-och, ale to čo píšeš je kravina, ja som mal aj mavic aksium, čo je základný model a boli dostatočne pevné aj pri mojich 75 kg. O nejakom vlnení a škrtaní nemôže byť reč, samozrejme existujú aj lepšie kolesá, ja ich nikomu nenútim len som sa chcel pochváliť. Inak cena 750 €,-
A aj tú váhu som spomenul iba tak, jasné že nebudem riešit 300g, keď mám v zadnom vrecku iphone, ktorí má 140g. Ale na druhej strane som zvedaví či to bude poznať, keď vidím ako vonku sneží to ale tak skoro nebude.
Pekný večer.
Matt, ja už nespadám ani do kategórie hobby jazdec a hmotnosť mám vyššiu ako ty no nemám probléma ani s American Classic. Možno preto lebo krútiť v stoji je mi príliš namáhavé a nepohodlné. hehe
Ale pravdu máš, že sa podobajú na AC no úplne rovnaké nie sú.
ešte o 200g ľahšie než tie CT sú tieto ZTR pomer cena hmotnosť asi naj na cesťáku by som ušetril len pol kila na kolesách akurát asi moc tuhé nebudú, t. j. vlniť sa budú asi ešte viac btw. na naše cesty by som si karb. kolesá určite nekúpil tie mavic sú ešte ok lebo niesú celokarbonové ale inak
Carbonove su tuhe a nemusis mat strach.Ja som jazdil Vuelty,Mavici,Bory a teraz mam skladane no name 50mm a su tiez tuhe a lahke ako ktorekolvek ine ale za podstatne nizsiu cenu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lahsi prevod znamena znizenie speed?relativne,nie?pri rovnakej kadencii
http://eshop.merida.sk/?cls=stoitem&stiid=13326
Tak pozor, neviem či si sa vozil na mavic-och, ale to čo píšeš je kravina, ja som mal aj mavic aksium, čo je základný model a boli dostatočne pevné aj pri mojich 75 kg. O nejakom vlnení a škrtaní nemôže byť reč, samozrejme existujú aj lepšie kolesá, ja ich nikomu nenútim len som sa chcel pochváliť. Inak cena 750 €,-
A aj tú váhu som spomenul iba tak, jasné že nebudem riešit 300g, keď mám v zadnom vrecku iphone, ktorí má 140g. Ale na druhej strane som zvedaví či to bude poznať, keď vidím ako vonku sneží to ale tak skoro nebude.
Pekný večer.
mimochodom, jazdil som uz na tolkych moznych kolesach, ze snad sa k tomu mozem vyjadrit
Ale pravdu máš, že sa podobajú na AC no úplne rovnaké nie sú.
mimochodom, jazdil som uz na tolkych moznych kolesach, ze snad sa k tomu mozem vyjadrit
Tak to sa ti ospravedlnujem, a samozrejme sa vyjadriť môžeš, ja som sa tiež vyjadril