Mam taku otazocku na tu matnu ciernu, ono je to pekne ked to nebude ocapkane ale co to robi na letnom slnku? Moja zena ma cierne auto a v lete sa da na kapote urobit volske oko a ked su horucavy strecha by mohla zvladnut aj palacinky. Viem, ze karbon sa pri vyrobe speka ale ako sa sprava uz hotovy ram zohriaty na slnku a pod zatazou? Cierna matna sa prehreje podstatne viac ako zelena ci biela leskla.
Mam taku otazocku na tu matnu ciernu, ono je to pekne ked to nebude ocapkane ale co to robi na letnom slnku? Moja zena ma cierne auto a v lete sa da na kapote urobit volske oko a ked su horucavy strecha by mohla zvladnut aj palacinky. Viem, ze karbon sa pri vyrobe speka ale ako sa sprava uz hotovy ram zohriaty na slnku a pod zatazou? Cierna matna sa prehreje podstatne viac ako zelena ci biela leskla.
Tak môžem povedať že môj Felt čo sa týka letných horúčav, absolútne bez problémov. Keď som na výjazde aj cez 3hod. tak jediné čo je viac teplé sú plášte od rozpálenej cesty, rám vôbec. Samozrejme keby niekde stál na mieste tak by to bolo asi iné, ale počas jazdy žiadne prehrievanie nehrozí, toho sa nemusí nikto báť. Keď prídem domov šup do chladnej garáže. A čo sa týka ocapkania tak na mojom karbónovom ráme nič také nehrozí, je tam tenká vrstva laku, skoro neviditeľná, neleskne sa to, ale žiadne otlačky tam nevidno, pot trocha áno ale to vždy doma zotriem vlhkou handričkou a to je všetko.
Toho čierneho matu sa netreba báť! Je farba ako každá iná, ked je to špinavé utriem vlhkou fandričkou a je to. To s tým prehrievaním ma ešte ani nenapadlo, takže sa asi nekoná.
Tonito bud s tými kolami opatrný už si si to tu raz prežil, pamätáš?
Vikino ved ano:)....ale ked som odjazdil na nich dve sezony a aj zavody tak snad to nebude az take zle:D
Horsie by bolo ak by som kupil talianske Pinarello z ciny:D
ak to bolo na mňa tak jazykovedec niesom, ale snažím sa písať spisovne ináč mám Canyon a LOOK 585 Ultra -carbonové čierne a v teple sa mi nijak nedeformujú
na zahranicnych forach sa pise ako o top produkte medzi WHEELS,takisto PS ich prezentoval,ze nemenil by ich, PR zapracovalo asi, som zvedavy co bude hovorit na terajsie FSA
pozeral som v cca 2k v tejto cenovej hladine aj ja wheels: mozne fora apod, a vychadzaju mi tieto :
ZIPP 303 Firecrest Carbon vaha setu 1,2 kg
Reynolds COMP 46 vaha setu 1,2 kg
ZIPP 404 Firecrest Carbon vaha setu 1,28 kg
Bontrager Aeolus 5 D3 Tubular vaha setu 1,29 kg
Campagnolo Bora Ultra vaha setu 1,31 kg
za zmienku stoji aj vynikajuca holandska firma FFWD F6R LTD Black Carbon s vahou setu 1,37kg,kde cena tych koliesok je 1350 euro,co je usetrenych dost peniazkov oproti hornym v cenovej 2000-2300 euro,navyse velke + ze su postavene na priemyslovych loziskach
vela ludi aj z tohto fora,aj inych by ti povedali,ze kazdy dg dole je velke +
podla testov v aerotuneloch maju naj aero vlastnosti tie Bontrageri,boli tam premeny hned na wataze,kolko usetris energie,casu apod...
vela zalezi aj kolko vazis,ak pod 90kg,tak by si nemal mat problemy so ziadnym z tychto setov vsetko su to 100-120kg bike+clovek nosnosti
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No, ze posli link, co to mas zac
Aj mna to zaujima, mozno objednam
Tak môžem povedať že môj Felt čo sa týka letných horúčav, absolútne bez problémov. Keď som na výjazde aj cez 3hod. tak jediné čo je viac teplé sú plášte od rozpálenej cesty, rám vôbec. Samozrejme keby niekde stál na mieste tak by to bolo asi iné, ale počas jazdy žiadne prehrievanie nehrozí, toho sa nemusí nikto báť. Keď prídem domov šup do chladnej garáže. A čo sa týka ocapkania tak na mojom karbónovom ráme nič také nehrozí, je tam tenká vrstva laku, skoro neviditeľná, neleskne sa to, ale žiadne otlačky tam nevidno, pot trocha áno ale to vždy doma zotriem vlhkou handričkou a to je všetko.
Tonito bud s tými kolami opatrný už si si to tu raz prežil, pamätáš?
Horsie by bolo ak by som kupil talianske Pinarello z ciny:D
kúp si radšej európsky originál vyrobený v Číne
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/zapletena-kola-mavic-cosmic-carbone-ultimate/2966
Mavic AKSIUM GRAPHIC dres, bronze carbone
125 €
MOC 132 €http://www.suncycle.sk/sk/produkt/zapletena-kola-mavic-cosmic-carbone-ultimate/2966
pozeral som v cca 2k v tejto cenovej hladine aj ja wheels: mozne fora apod, a vychadzaju mi tieto :
ZIPP 303 Firecrest Carbon vaha setu 1,2 kg
Reynolds COMP 46 vaha setu 1,2 kg
ZIPP 404 Firecrest Carbon vaha setu 1,28 kg
Bontrager Aeolus 5 D3 Tubular vaha setu 1,29 kg
Campagnolo Bora Ultra vaha setu 1,31 kg
za zmienku stoji aj vynikajuca holandska firma FFWD F6R LTD Black Carbon s vahou setu 1,37kg,kde cena tych koliesok je 1350 euro,co je usetrenych dost peniazkov oproti hornym v cenovej 2000-2300 euro,navyse velke + ze su postavene na priemyslovych loziskach
vela ludi aj z tohto fora,aj inych by ti povedali,ze kazdy dg dole je velke +
podla testov v aerotuneloch maju naj aero vlastnosti tie Bontrageri,boli tam premeny hned na wataze,kolko usetris energie,casu apod...
vela zalezi aj kolko vazis,ak pod 90kg,tak by si nemal mat problemy so ziadnym z tychto setov vsetko su to 100-120kg bike+clovek nosnosti
Mavic AKSIUM GRAPHIC dres, bronze carbone
125 €
MOC 132 €