Mňa dnes prekvapil kuriér s brzdami Shimano Saint M-810
BTW. foto nie je moje, lebo som ich úred montážou ani odfotiť nestihol copyrightwww.twospoke.com www.twospoke.com
Jop, krásne, účinné ale dávkovateľnosť ešte posúdiť neviem. On/Off system jest čo ?
V cene až taký rozdiel nebol, no tieto sa mi pačia viacej, zohnal som ich zo shopu ktorý poznám a platničky nestoja 40 euro.
on/off = stlacas paku a brzda nezabera, az zrazu zaberie. Nic medzi tym, ziadna davkovatelnost. A o The One si to teda nemyslim, vozil som 1 generaciu. Terazky R1.
kazdy kto skusal moje sainty a tvrdil ze sa nedaju davkovat tak to bol niekto kto bol zvyknuty na brzdy typu promax takze mi schmatol paku 3 pstami a cudoval sa ze leti, no ked si na to zvyknes tak je to do pohody a mas vzdy pocit istoty ze stihnes ubrzdit. si mi pripomenul ze by som mal dat odvzdusnit tie moje
2romanx: To je moj subjektivny nazor, ktory porovnavam so Saintami. Skusal som 2011 The One a prislo mi to strasne nedavkovatelne. Verim samozrejme tomu, ze sa da na to zvyknut ale mna osobne to od nich trosku odradilo a to som The one-y chcel dlhe roky
taketo veci som presne cital ked som kupoval bike a bal som sa prechodu XT -> Juicy 7. vsade pisali aka je juci nedavkovatelna a seka ze som ju az podvedome nechcel a planoval som vymenit na novom biku za XT. po par jazdach som vsak nazor zmenil, o ziadnej nedavkovatelnosti a kusavosti nie je ani chyru. brzdia vyborne, samozrejme ked ich drevorubac zmackne troma prstami tak leti. nie su gumove ako boli stare XT, proste super. uz by som stare shimano nechcel, nove som neskusal. takze netreba niekedy dat na rady ale vyskusat si.. je to subjektivne
Tiež sa smejem na tých legendách o Elixir R. Nedávkovateľné, šúchajú, ťažko sa servisujú. No neviem, asi mám nejaké špeciálne, lebo som s nimi veľmi spokojný. Ja som nové Shimano skúšal. Brzdia fajn, ale čakal som viac. Podľa toho čo všade človek o nich číta by čakal nejakú nadpozemskú technológiu. U mňa sa žiadny wow efekt nekonal, že by som zrazu chcel Avid vyhodiť a ísť si ich kúpiť.
Tak ja mam Avid Elixir 5 a tiez kazdy hovori ze maju kusavy chod.Je to blbost brzdia super nemam s nimi najmensi problem.Sto ludi sto chuti kazdemu sadne nieco ine.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pridám aj ja niečo, náhodná kúpa poteší najviac
btw : kam ide tolko podloziek ???
niple Al pojdu k striebornym s*****am trosku kontrastu... a podlozky pojdu len 2 siroke namiesto zmesky co tam mam teraz,a cervena kladka nedorazila
Potešilo ma to
BTW. foto nie je moje, lebo som ich úred montážou ani odfotiť nestihol
V cene až taký rozdiel nebol, no tieto sa mi pačia viacej, zohnal som ich zo shopu ktorý poznám a platničky nestoja 40 euro.
Je to veľkosť 20´´,za tie peniaze neváhaj.Presnú váhu neviem ale bude to okolo 2.5 kg.
prva generacia saintov bola dobra.. vozil som ich 2r...