Ja spanielov netocim! Budem mat jedneho v rodine coskoro Ale nie ja som nikdy nejazdil 36T-34T max 36T-30T. Inak Lapierre toci kratke myslim na 34T kazete a nestazoval sa
Točil som krátke ramienko na 36 píle a 34 kazete, maximálny jazditeľný prevod bol na 36ke 3etí najľahší, dala by sa aj 2ojka.
Bežne však jazdím len po 4 a potom radím na malú pílu.
Momentálne mám však už 36 a 32 kazetu.
Sú to normalne korkove, nechcelo sa mi to kvoli fotke otvarat. Inak maju celkom slusne ceny na tie alu brzdove platnicky, jak budu aj brzdit tak super.
Alpina Callum VL. Fotochromatické sklá. Ale mám pocit, ze su mi trochu velke. Tazka dilema, ci si ich mam nechat. Ale kedze uz neuspesne kupujem okuliare asi 3/4 roka a tieto su zo vsetkych tych velkych okuliarov co som uz vyskusal najmensie, tak si ich asi budem musiet nechat....snad mi dorastie hlava
185€ a dali mi k tomu aj 16GB kartu (podporuje 16/32GB microSD). na nete som to videl aj lacnejsie zo zahranicia.. vola sa to Eye-View 720HD. ak nieco dnes na skusku natocim, tak hodim link na video.
salutant mne sa pacia tie alpiny tiez, momentalne mam bbb rapid ph
zaujima ma hlavne farba skla, ked su nie na slnku, zda sa mi na tej fotke dost tmave, to je najsvetlejsi odtien aky dosiahnu ?
Silva, tie rapidy boli moje vysnivane, pozeral som ich len na nete az dokedy som na ne nahodou natrafil v jednej TN predajni a boli mi VELKE. preto som objednal tieto. aj som bol dohodnuty s eshopom, ze ked mi nesadnu, tak ich vratim, ale oproti tym rapidom to nie su az take kone
co sa tyka tych skiel, myslel som si, ze to bude mimo slnka bledsie. mozno to aj dokazu....v uplnej tme...ale neviem to odpozorovat
este musim pockat na slnko, ako sa budu spravat potom, len dnes nie a nie ten oscar vykuknut
no tie BBB rapid su fakt dost velke, take vitrinky
ale zvykla som si, za to sklo maju dobre svetle, takze nie je problem ist s nimi napriklad na poobednu jazdu za slnka a vratit sa v noci v tme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bežne však jazdím len po 4 a potom radím na malú pílu.
Momentálne mám však už 36 a 32 kazetu.
youtube.com/watch?v=Qt0rmONMf74&t=
zaujima ma hlavne farba skla, ked su nie na slnku, zda sa mi na tej fotke dost tmave, to je najsvetlejsi odtien aky dosiahnu ?
co sa tyka tych skiel, myslel som si, ze to bude mimo slnka bledsie. mozno to aj dokazu....v uplnej tme...ale neviem to odpozorovat
este musim pockat na slnko, ako sa budu spravat potom, len dnes nie a nie ten oscar vykuknut
ale zvykla som si, za to sklo maju dobre svetle, takze nie je problem ist s nimi napriklad na poobednu jazdu za slnka a vratit sa v noci v tme
Bontrager RXXXL Road Limited Edition
youtube.com/watch?v=yFcsSqyZM7g&t=