Takyto A stlpik by mi v aute neskutocne vadil..
..ale k teme. Kamarat ma tieto okuliare uz nejaky ten cas a je to tak ako pise letuareg- za svetla je obraz slusny ale v sere to neni ktovieco. odskusane na vecernom korculovani pred rokom ale video som bohuzial v PC nenasiel..
nieco od matta a kupkola. potreboval by som radu. tie V brzdy ked som skusil nasadit na tu vidlu malo to volu. treba dokupit ten medeny medzikus? alebo je tam viac priemerov? navarok na vidle je uzsi ako oko v ramene brzdy cca 0,5mm. su to MTB brzdy a davam to na crossa. nie je to v tom?
EDIT: ako tak pozeram na obrazok objednaval som retaz HG50(aj na fakture) a prisla HG70
Tie držiaky nie sú nič moc, ja mám tento a je dokonalý, ostatné sú len vyhodené peniaze. Moju C8 drží ako nič a dá sa z toho svetlo hocikedy ľahko vybrať. Som šiel včera prvých skúšobných 30km a níč iné si na bajk nedám Len som ho radšej doplnil jednou podložkou pod skrutku.
Inak podľa mojich skúseností sú zoomovačky na bajk nepoužiteľné, tak si vyber niečo s klasickým reflektorom.
celkovo svetlo aj s baterkami je na volante na pikacu,,trast sa bude stale, a v lese v terene to aj tak svieti do blba .. na prilbu trebaaa a baterky do dresu...
na asvalte sice pouzijes aj volantove ale ked ides do zakruty aj tak dieru neuvidis
.
DiPi Napatie packu je dvojnasobne a su tam 4 kusy, tj su zapojene seriovo-paralelne - 5500/2 = 2750 mAh per clanok laco Nakolko sa blizia tej udavanej kapacite?
DiPi mal na mysli pack so 6-imi monočlánkami v SP zapojení 2x3. Takže deliť treba trojkou. Mám dva také packy, ale nemeral som reálnu kapacitu ani som ich ešte prakticky nestihol používať. Tie údaje uvedené na čínskej stránke netreba brať vážne. Kľudne napíšu to isté na rôzne packy systémom ctrlc+ctrlv.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
..ale k teme. Kamarat ma tieto okuliare uz nejaky ten cas a je to tak ako pise letuareg- za svetla je obraz slusny ale v sere to neni ktovieco. odskusane na vecernom korculovani pred rokom ale video som bohuzial v PC nenasiel..
EDIT: ako tak pozeram na obrazok objednaval som retaz HG50(aj na fakture) a prisla HG70
Inak podľa mojich skúseností sú zoomovačky na bajk nepoužiteľné, tak si vyber niečo s klasickým reflektorom.
na asvalte sice pouzijes aj volantove ale ked ides do zakruty aj tak dieru neuvidis
.
laco Nakolko sa blizia tej udavanej kapacite?