http://www.imdb.com/name/nm0035790/
Life Before Death 2011
Stand Up to Cancer 2010
Tour de France 2010 2010
Athlete 2010 http://www.imdb.com/title/tt1356996/
minimalne ten Athlete moze zaujat
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
predpokladám, že vychádzaš zo slovenských reálií, to by Ťa trošku ospravedlňovalo...
Ospravedlňujem sa všetkým za tento offtopic, len sa mi nepáči tento "slovenský" pohľad na svet...
Lubik naramok nosím aj ja ďalej a dres používam ako "sviatočný" a neviem prečo by som to mal meniť.
Matt
Čo sa toho prínosu pre SK týka tak si myslím,že určité sumy z nadácie išli aj na výskum proti rakovine.Takže ak pomohli len o krôčik v boji proti chorobe tak je to OK.U nás sa možno lieky a postupy budú aplikovať neskôr ako v USA, ale dostanú sa .To je dôležité!!!
ty vole to je demence - nikde sem nepsal že byl čistý, psal sem že ho nechytily tím pádem "čistý", že se přiznal je jeho věc asi to má ***** spočítané co má udělat, že zobou všichni jeden vedl druhého je další věc, bez dopingu to nejde, a je to jen o tom kdo to přestřelí a koho chytnou tak nevím o co ti jde zakový prostě vrcholový sport je, a myslíš si že bys ty u dopingové kontroly prošel?
Tiez nechapem ako moze mat niekto radost z vitaztva, ked vie ze podvadzal. Ako si vlastne moze mysliet, ze je naozaj najlepsi?
A este jedna vec, co ti co chcu hrat cistu hru? Budu vzdy niekde v uzadi nosit bidony, alebo radsej dorovnaju sily a nieco do seba nasypu?
Ja som za to, aby to prekopali co to da, aby dostal co najvyssi trest spolu s dalsimi sypacmi a tiez timy co ich zamestnavaju. Kludne nech aj cyklistiku vylucia z OH ved toto tam nepatri (aspon podla mna).
Tiez nechapem ako moze mat niekto radost z vitaztva, ked vie ze podvadzal. Ako si vlastne moze mysliet, ze je naozaj najlepsi?
A este jedna vec, co ti co chcu hrat cistu hru? Budu vzdy niekde v uzadi nosit bidony, alebo radsej dorovnaju sily a nieco do seba nasypu?
Ja som za to, aby to prekopali co to da, aby dostal co najvyssi trest spolu s dalsimi sypacmi a tiez timy co ich zamestnavaju. Kludne nech aj cyklistiku vylucia z OH ved toto tam nepatri (aspon podla mna).
Kubad, dobrééé, môže byť
viac-menej súhlasím so všetkým čo si napísal. neviem si predstaviť, že aký normálny rodič by dal v tejto dobe dieťa na cyklistiku. výroky typu profi cyklistika/šport sa nedá robiť bez dopovania sú kraviny. dá sa, pri nižšej intenzite a vôle hrať podľa pravidiel. a výroky typu všetko je to kvôli peniazom môže byť pravdivá diagnóza ale slabá výhovorka. kultúra v športe/spoločnosti sa určite nezmení, keď sa budú glorifikovať a všemožne ospravedlňovať podvodníci. to nie je žiadne ospravedlnenie, že aj ostatní sypali.
tiež si myslím, že trest za doping by sa mal zvýšiť aspoň na 4 roky, to by si rozmysleli či im to za to stojí. pri terajších 2 rokoch to dosť jazdov asi berie ako akceptovateľné riziko. pri ďaľšom prehrešku doživotný dištanc nielen ako jazdec, ale na celkové pôsobenie v športe (manažér, tréner, agent, funkcionár atď). a osobne mi vôbec nebolo proti vôli ako UCI nedávno odstavila Kaťušu, údajne kvôli tomu, že v istom období mali ich jazdci najviac dopingových káuz. Giro im tento rok ani neposlalo pozvánku. to si potom aj tímy rozmyslia akých jazdcov si zaplatia a akým spôsobom ich budú viesť.
a myslíte si že v 50tych.60 tych a 70 rokoch sa nedopovalo? aj vtedy boli steroidy a pod
a prečo federácie nedaju za doping z fleku doživotný dištanc??? no prečo asi?
La si za to môže sám,už som to raz písal a trvám na tom,ak by sa správal ako normálny človek bez tej nafúkanosti,arogancie,neustáleho napádania...tak po skončení kariéry by sa naňho každy vysral a mal by pokoj.On je typická narcistická povaha.
a myslíte si že v 50tych.60 tych a 70 rokoch sa nedopovalo? aj vtedy boli steroidy a pod
a prečo federácie nedaju za doping z fleku doživotný dištanc??? no prečo asi?[/qu Zase len vyhovorky,prekrucačky,konečne to s tym dopingom treba navždy seknuť,ale ako čitám tieto prispevky,tak to nehrozi,mam taky dojem,že tu píšu aj Ti,ktorí tiež nie sú čistí a suťažia v ramci Slovenska,alebo byvalého Československa
a prečo federácie nedaju za doping z fleku doživotný dištanc??? no prečo asi?
otázka by potom mala znieť - bol by to problém keby sa 100m dnes behalo za 10,30s?
a prečo nedajú hneď doživotný doping? neviem, nevidím do toho, ale asi vždy existuje nejaká šanca, že niekoho by mohli odsúdiť neprávom. prípadne niekto urobil neúmyselnú chybu a užil napr. kvapky, ktoré nemal. to je aj o zodpovednosti tímu, aby presne vedeli čo ich jazdci môžu a čo nemôžu úžívať.