Kedy si tam bol? Isli sme okolo o 13:38 hod.
Nasa trasa podla jednej z davnych akcii (minihreben cez bezmenny vrch 768mnm nad Ciernou mlakou):
Attachment:
2013-01-20T08_5.zip
EDIT: A k tomu zjazdu... ratrak sice presiel, ale: presiel pred snezenim a presiel aj vsetky povalane stromy, ktore sme my museli obchadzat. (jeho cielom bola doprava personalu a nie uprava trasy). A druha vec: presli tam potom aj nejaki stvorkolkari a pokusali sa tam dostat aj automobilisti, takze v dolnej casti to uz bolo rozdrbane na maderu. Zjazd o nicom.
Zaujima ma najma podklad, co sa skryva pod snehom.
Edit mojej otazky: Zjazdny s tym, aby jazdec aj prezil a nerozpleskol sa na jednom z tych bukov alebo neutopil dole v ciernej mlake (keby sa dokotulal az tam).
Pozeram ze zjazd z Karanca bol 75% klesanie. A video je len z tej menej strmej dolnej casti. Sice ho stazovalo blato a vela listia ale aj tak... Vlado sa ho pokusal prejst kotulmi vpred na bicykli ale taktika sa ukazala ako neefektivna. (nastastie skody len na majetku a nie na zdravi)
BTW: ta prva fotka je odkial?
Pajdo z Prehyby smerom na minčol je asi 80 - 100 cm snehu tak asi si vies predstavit ako sa mi muselo ist, oca som poslal dopredu nech maka a ja som si isiel aspon po vyslapanom,, stromy sa ohybaju lebo je na nich vela snehu a nadherne prostredie bolo,fotak som nebral skoda no ale ked sa tam spravi poriadna stopa tak potom pofotim . Ale my sme stopu spravili no sice nie na dlho lebo snezi takze zbytocne a nedosli sme ani na mincol len tam neviem jak sa to tam vola ale je tam lavicka mozno niekto to vie dajak na C. ale ked som isiel dole tak ten zjazd dole kopcom nemal chybu.
Palice budu dobre podla mna, lebo Hary je moja vahova kategoria, ale o hlavu nizsi, tak tie cros country bezky budu mat tak 180-190 cm. Dobre hovorim Hary? A kolko snehu bolo dnes na Mihalove?
Palice budu dobre podla mna, lebo Hary je moja vahova kategoria, ale o hlavu nizsi, tak tie cros country bezky budu mat tak 180-190 cm. Dobre hovorim Hary? A kolko snehu bolo dnes na Mihalove?
Presne tááák.Bežky 180 cm sú a palice (135cm) sú akurát na moju výšku 170 cm.Sneh,síce odmäk,ale na skúšku mi to bolo jedno aký.Inak ho bolo dosť.
S tymi palicami sa ti bude aspon lepsie stupat v tazkom terene. A kedze vas ludia poznam, tak vy sa furt teperite do toho najhorsieho terenu .
Ja som pre zmenu zobral o troska dlhsie palice a v mojom rajone v kupeloch ked je fajn sneh, tak sa citim ako vo vysielani na eurosporte . Ale ked v utorok a stredu troska posnezi rad by som siel skusit mihalov popripade ku krizu, kedze mi niekto riadne do moju oblubenu asfaltku v kupeloch.
Pajdo z Prehyby smerom na minčol je asi 80 - 100 cm snehu tak asi si vies predstavit ako sa mi muselo ist, oca som poslal dopredu nech maka a ja som si isiel aspon po vyslapanom,, stromy sa ohybaju lebo je na nich vela snehu a nadherne prostredie bolo,fotak som nebral skoda no ale ked sa tam spravi poriadna stopa tak potom pofotim . Ale my sme stopu spravili no sice nie na dlho lebo snezi takze zbytocne a nedosli sme ani na mincol len tam neviem jak sa to tam vola ale je tam lavicka mozno niekto to vie dajak na C. ale ked som isiel dole tak ten zjazd dole kopcom nemal chybu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nasa trasa podla jednej z davnych akcii (minihreben cez bezmenny vrch 768mnm nad Ciernou mlakou):
EDIT: A k tomu zjazdu... ratrak sice presiel, ale: presiel pred snezenim a presiel aj vsetky povalane stromy, ktore sme my museli obchadzat. (jeho cielom bola doprava personalu a nie uprava trasy). A druha vec: presli tam potom aj nejaki stvorkolkari a pokusali sa tam dostat aj automobilisti, takze v dolnej casti to uz bolo rozdrbane na maderu. Zjazd o nicom.
Odpoveď s citáciou
Odoslať Odoslané: 20.01.2013 - 16:30:33
Kedy si tam bol? Isli sme okolo o 13:38 hod.
Presne o 12.43.Som si myslel že ste prešli skôr.Videl som stopy po bežkách.
A nesli sme po ceste od Zlateho, ale hore popod les, zjazd po luke ku potoku a hore na Ceresnu...
Edit: usudzujem len z fotky, nazivo by som tvrdil asi nieco ine
Edit mojej otazky: Zjazdny s tym, aby jazdec aj prezil a nerozpleskol sa na jednom z tych bukov alebo neutopil dole v ciernej mlake (keby sa dokotulal az tam).
BTW: ta prva fotka je odkial?
Presne tááák.Bežky 180 cm sú a palice (135cm) sú akurát na moju výšku 170 cm.Sneh,síce odmäk,ale na skúšku mi to bolo jedno aký.Inak ho bolo dosť.
Ja som pre zmenu zobral o troska dlhsie palice a v mojom rajone v kupeloch ked je fajn sneh, tak sa citim ako vo vysielani na eurosporte
by the way: cento vsetko najlepsie
Pekne, a noha uz neboli?
Cento: vsetko naj, a neze sa opijes.
Foto: sobota a nedeľa