http://www.imdb.com/name/nm0035790/
Life Before Death 2011
Stand Up to Cancer 2010
Tour de France 2010 2010
Athlete 2010 http://www.imdb.com/title/tt1356996/
minimalne ten Athlete moze zaujat
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
A to ze jeden zo 100 pretekarov nemoze pouzivat nejaky liek na astmu, lebo je na listine zakazanych latok, je sice smutne (ale na to ma sportovych doktorov aby mu nasli iny liek, alebo moze dostat TUE, ako sa bezne deje - ved hadam polovica profi sportovcov su "astmatici"
P.S. Otazkou je co urobis, ked sa budes potrebovat prihlasit do nejakej sluzby a v hesle/overovacom kode bude O alebo o.
EDIT: Uz mi napadlo - pouzijes onscreen keyboard alebo budes kopirovat znaky z netu.
Jezus, Matvej a Katkô....na PC mi syn vylômil tlacidlô a nejde mi pismenô ô...tak pretô pôuzivam ine tlacidlô....snad Vam tô nejakô neprekaza:)....inac cô ste si mysleli ze precô asi?....
Alebo teda investovať 10 eurô do klávesnice. hehe
Ale ten napad s prehodenim tlacidla nie je zly - napr. taky Scroll Lock som v zivote nepouzil...
Jezus, Matvej a Katkô....na PC mi syn vylômil tlacidlô a nejde mi pismenô ô...tak pretô pôuzivam ine tlacidlô....snad Vam tô nejakô neprekaza:)....inac cô ste si mysleli ze precô asi?....
Alebo teda investovať 10 eurô do klávesnice. hehe
vtipkár sa môže skryť ...
tento prípevok ho ÚPLNE zatienil !!!!
inac o tych kontrolovanych klinickych studiach, existuju vobec nejake? ako sa robili? ak mas odkazy sem s nimi
furt tu opakujem dookola, že som žiadne relevantné nenašiel. Prečo? Možno niekomu záleží na tom, aby žiadne neboli, čo ja viem (môžem si len myslieť, že niekto by mohol prísť o veľmi zaujímavý biznis). Ale kým nie sú, je to vždy len o dohadoch. Môžeš si myslieť, že kamarát sypač je vďaka tomu 2x silnejší, ale či je to naozaj tak, by ukázala práve nejaká kontrolovaná štúdia (aktívna látka vs placebo).
Niekedy pred tromi mesiacmi som tu písal, že za dostatočný dôkaz o dopingu LA považujem buď priamy dôkaz (napr. pozitívny test) alebo jeho priznanie. Čiže táto vec je jasná, LA sa priznal, že porušil pravidlá. To ale neznamená, že s tými pravidlami je všetko v poriadku (a nemôžem o tom polemizovať). Môj postoj (nielen) k dopingu je taký voľnejší - sypači sú dospelí ľudia, majú (mať) svoj rozum a nejaké športové ideály by som v profesionálnom športe nehľadal. O "očiste športu" môžu podľa mňa hovoriť len tí, ktorí súťažia pre ideály (a nie pre peniaze). A tým zasa môže byť fuk, že tí, ktorým ide o peniaze, sypú hlava-nehlava.
Ešte jedna otázka by ma zaujímala (teda odpoveď na ňu) - sypali by sypači, aj keby nešlo prachy?
co pozeram tak studie na vplyv trebars krvnych transfuzii, zvyseneho hematokritu a spol boli robene uz pred desiatkami rokov, s jasnym vysledkom, a teda ze to pozitivne vplyva na vykon sportovca. Kazdy pretek je pri vytrvalostnom sporte trocha iny, podla mna dostatocnym dokazom ze liek pomaha, je ze zvysuje urcite krvne (alebo ine parametre), kedze uz bolo jasne preukazane ze zvysenie danych parametrov (ci uz legalnou alebo nelegalnou cestou) vedie k zvyseniu vykonu.
Co sa tyka sypania v profi, snad kazdemu je asi jasne ze sa tam sype hlava nehlava uz dlho (napr tenis je krasny priklad sportu ktory sa tvari ako najcistejsi na svete, djokovic odsudzuje LA pomaly ako vraha a pri tom jeho forma narastla nedavno o 30% vraj vdaka tomu ze objavil po x rokoch v profi sporte svoju alergiu na lepok, ha ha ha...). Ale doping sa tyka uz aj tych co sutazia pre idealy - ako tu uz matt neraz spominal, ked na amaterskom preteku o plastovy pohar starostu obce mas sypacov, tak by som povedal ze ten sport ma uz troska vacsi problem ...
aj moj kamos to bral, od vtedy ma prezyvku "Psychopat", pretoze mu z toho paradne
ps. bol to kulturista
Kreatin a cukrove veci su OK? Kedze poskytuju uzivatelovi vyhodu, ako k tomu pride ten, kto si ich nedal? (lebo napr. nemal na ne peniaze)
Kto urcuje, aka vyhoda je este fer a aka uz nie je? Preco s tym maju ludia problem v profi sporte (cirkus, show) a v realnom profi zivote im to nevadi (napr. job dostal zaujemca, ktory na niecom slapal a mohol sa tak lepsie pripravit na pohovor).
neviem čo si mám predstaviť pod "šport podľa tvojich kritérií"?