http://www.imdb.com/name/nm0035790/
Life Before Death 2011
Stand Up to Cancer 2010
Tour de France 2010 2010
Athlete 2010 http://www.imdb.com/title/tt1356996/
minimalne ten Athlete moze zaujat
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Sorry ale s ludmi ako Ferrari, Fuentes nemozes diskutovat na odbornej urovni na sude, kde ide o ich prachy (a mozno aj zivot vo Fuentesovom pripade, kedze jeho vykecanie by malo za nasledok mozno kolaps Spanielskeho sportu vseobecne)
Okrem toho niet o cofum diskutovat, sportovci maju krvne transfuzie pocas aktivneho sutazenia zakazane
Edit: Inak to co Fuentes teraz tvrdi - ze to robil kvoli zdraviu pacientov - ma svoj dovod. Podla toho co som cital nie je sudeny (v civilnom sude) za podavanie dopingu, co v spanielsku nie je zakazane, ale za nicenie zdravia svojich "pacientov". Preto zvolil taktiku obhajovania transfuzii a popierania podavania steroidov.
Aby som sa vrátil od politiky k téme - neviem, čo si mám myslieť o tomto: Dr Michael Ashenden accused the anti-doping movement of fostering a culture of "omerta" - a term describing the pact of silence in the mafia.
Osobne považujem Dr. Ashendena (na základe rozhovorov na webe) za seriózneho odborníka, ktorý sa netvári, že vie všetko a ktorého zistenia o LA sa dali považovať za jediný priamy dôkaz o jeho dopingu predtým, než sa LA priznal. Očakával by som, že WADA si bude takého odborníka vážiť, ak to s tým bojom proti dopingu myslí vážne.
Aby som sa vrátil od politiky k téme - neviem, čo si mám myslieť o tomto: Dr Michael Ashenden accused the anti-doping movement of fostering a culture of "omerta" - a term describing the pact of silence in the mafia.
Osobne považujem Dr. Ashendena (na základe rozhovorov na webe) za seriózneho odborníka, ktorý sa netvári, že vie všetko a ktorého zistenia o LA sa dali považovať za jediný priamy dôkaz o jeho dopingu predtým, než sa LA priznal. Očakával by som, že WADA si bude takého odborníka vážiť, ak to s tým bojom proti dopingu myslí vážne.
Bedo my sa tu predsa nebavíme na odbornej úrovni, lebo na to nemáme vzdelanie. Ja som síce diplomovaný doktor, ale nie humánny. Táto diskusia sa tu celý čas nesie v morálnej rovine - o morálnom zlyhaní človeka ako takého. O forme podvodu. O filozofii čistoty športu. O dlhoročnom sebaklame a klamstve rodine, okoliu, spoločnosti. O nezdravej túžbe víťaziť za každú cenu a agresívnom ničení existencie ľudí, ktorí chceli prasknúť túto bublinu klamstiev a poukázať na pravdu. A k tomu dopingu: prípad LA má z medecínskeho hľadiska množstvo špecifík. Po chemoterapii mal telo na dlhé roky zamorené jedovatými látkami a kovmi. Prišiel o semenník, čiže bol v tele narušený hormonálny proces a tvorba testosterónu. Doping bol tak sofistikovaný a načasovaný, že namerané hodnoty boli na hranici únosnosti a napadnuteľnosti. K EPU ešte pridám tento starší článok.
ak makaš v posilovni rok-dva a príde doba ak stojíš pol roka na mieste a potom si fukneš kuru tak to je o inom
teraz kukám, že aj chudáčisko rassmusen nemohol spávať a sa priznal ...hehehehe
zaujimave citanie.....v dnesnej dobe najdes info ocomkolvek....