Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
naozaj mam pocit , ze policia sa na to cele vykasle , aj ked vysetrovatel ma presviedca ako postupuje . Bike som s mojho pohladu ocenil na 1000 eur. "odbornik" by ho ocenil na 200 eur. Takze realne s toho neuvidim ani cent. Kazdopadne poucil som sa a novy bike nespustam s oci a dolamem rucicky nozicky , kto sa k nemu priblizi ))
Mnohi ti tu radili, kasli na policiu, chod po stopach sam, alebo s rusky hovoriacimi kamosmi. Nepocuval si. Aj mne ukradli bike a policia ma presvedcila, ze im verit nemam. Ale kazdu kradez by som im nahlasil uz len preto, aby mali ciarku, ze pripad nevyriesili. Snad sa z tohto kalinakova poucia ini a budu konat inak, aj ked nie najcistejsie. Tento stat ma pravo obcana uplne v prdeli.
Mnohi ti tu radili, kasli na policiu, chod po stopach sam, alebo s rusky hovoriacimi kamosmi. Nepocuval si. Aj mne ukradli bike a policia ma presvedcila, ze im verit nemam. Ale kazdu kradez by som im nahlasil uz len preto, aby mali ciarku, ze pripad nevyriesili. Snad sa z tohto kalinakova poucia ini a budu konat inak, aj ked nie najcistejsie. Tento stat ma pravo obcana uplne v prdeli.
kenttaur - nehadz flintu do zita chod za pravnikom, ktory robi trestne pravo a najde nieco na neho. bol tam umysel a porusil viac paragrafov. Rozhodne by som podal trestne oznamenie. aj od skladaneho bicykla je dokumentacia - emaily, bankove prevody (paypal. vypis z uctu atd), mozno su svedkovia, co ti tie veci predali a pod. najhorsie je vzdat to.
Ano a za to všetko zaplatí viac ako za celý bike. Právnik... a koľko času a energie ho to bude stáť ... a to esšte nehovorím o tom čo by prevolal .... MAILAND takže na slovensku je doslova NEMOŽNÉ dopátrať sa pravdy. A ak by to bol ešte nejaký ... no poviem to slušne róm tak to by s ním už vôbec nič nespravili. Kde ti ten zobreie 1000€??
DowNhilLleR teba je radost citat. Od 15-rocneho by clovek cakal viac, ked 12-rocni tu pisu podstatne rozumnesie Zrejme si este nepocul o bezplatnom pravnom servise, o pravnikovej odmene z vysudenej sumy, o zaplateni sudnych trov pachatelom, o neobmedzenych hovoroch v ramci pausalu (mobil, pevna linka) atd, inak by si nepisal take perly, ake pises
Fabko svatá pravda s tým nahlasovaním a čiaročkami za nevyriešené. Za posledný rok dvakrát skúsenosť, "toto do zápisnice nedáme, zbytočne by sa ....."
A len takto nám klesá zločinnosť a len takto je väčšia objasnenosť.
kentaur ty nikomu nič nedolámeš netrep blbosti.dával som ti vtedy možnosť voziť sa svojom bicykli.si naivný humanista asi nevieš v akom štáte žiješ.
btw:inak celkom nechápem ako si môžte zamykať svoje bicykle v spoločných priestoroch,je jedno či doma,alebo vo firme.potom sa nečudujem,že sa dejú takéto veci.bicykel len v byte,ale vo vlastnom kancli.
hladat ho budu, ale v ramci moznosti
zavolaju si dotycnu osobu, zacnu sa ho vypytovat komu pozical kartu... a on na vsetko "neviem, nespominam si" no a tym to skonci, kedze realita je trochu inde ako v CSI
inak co by ste cakali, ze policia urobi? (moze urobit)
kedesi davno este za komancov sa kamarat zaplietol do akejsi lumparne a zbalili ho policajti.hned na zaciatku vypocuvania si vysetrovatel vylozil na stol 5 obuskov,aby bolo jasne kam sa bude uberat vysetrovanie ,ak nebude spolupracovat.ked to zbadal recitoval jak na hviezdoslavov kubin.
myslim,ze taketo vypocuvacie metody by sa dnes osvedcili bez problemov a hned by si polovica tych debilkov spomenula aj bez ich pouzitia.
tato pseudo demokracia aj so sudnictvom a vymozitelnostou prava mi uz pekne prelieza krkom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
DowNhilLleR daj ešte niečo duchaplné
Fabko svatá pravda s tým nahlasovaním a čiaročkami za nevyriešené. Za posledný rok dvakrát skúsenosť, "toto do zápisnice nedáme, zbytočne by sa ....."
A len takto nám klesá zločinnosť a len takto je väčšia objasnenosť.
btw:inak celkom nechápem ako si môžte zamykať svoje bicykle v spoločných priestoroch,je jedno či doma,alebo vo firme.potom sa nečudujem,že sa dejú takéto veci.bicykel len v byte,ale vo vlastnom kancli.
zavolaju si dotycnu osobu, zacnu sa ho vypytovat komu pozical kartu... a on na vsetko "neviem, nespominam si" no a tym to skonci, kedze realita je trochu inde ako v CSI
inak co by ste cakali, ze policia urobi? (moze urobit)
myslim,ze taketo vypocuvacie metody by sa dnes osvedcili bez problemov a hned by si polovica tych debilkov spomenula aj bez ich pouzitia.
tato pseudo demokracia aj so sudnictvom a vymozitelnostou prava mi uz pekne prelieza krkom