V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Lubik: vracat to nebudeme. Co ti konkretne na novej strukture vadi?
Keď som sem ešte včera išiel bol som tu ako doma - dnes som tu ako na návšteve
TO JE VŠETKO - nič meniť nemusíš ako som písal ZVYKNEMe SI
Takze odpoved znie (dam Ti dokonca 2 varianty):
1. Zavries okno prehliadaca, v ktorom mas forum nacitane.
2. V okne prehliadaca, v ktorom mas forum nacitane, si nacitas inu stranku.
Verim, ze teraz sa Ti uz forum opustit podari. Ak nie, napis mi sukromnu spravu a urcite spolocne najdeme riesenie.
lebo vzdy sem chodim jedine cez active-topics.html
problem solved
lebo vzdy sem chodim jedine cez active-topics.html
problem solved
Podobne.
Ale,ked uz som si to vsimol, navrhujem presunut: Cyklotrasy, expedície
a GPS, navigácia, mapy do jednej spolocnej novej sekcie Cyklotrasy a navigacia.
Nazov expedicie vynechat lebo je nejasny, nevyjadruje, ci sa rovna primarne o akciu (je dany termin) alebo o popis nejakej dlhej trasy.
Aby sa tema cyklotrasy neplnala dohadovanim terminov, bolo by vhodne niekde uviest odporucanie, ze akcie povinne zakladat v akciach a pripadne odkazy na prislusnu trasu len linkovat.
Ale,ked uz som si to vsimol, navrhujem presunut: Cyklotrasy, expedície
a GPS, navigácia, mapy do jednej spolocnej novej sekcie Cyklotrasy a navigacia.
Nazov expedicie vynechat lebo je nejasny, nevyjadruje, ci sa rovna primarne o akciu (je dany termin) alebo o popis nejakej dlhej trasy.
Aby sa tema cyklotrasy neplnala dohadovanim terminov, bolo by vhodne niekde uviest odporucanie, ze akcie povinne zakladat v akciach a pripadne odkazy na prislusnu trasu len linkovat.