edit: aby som len nepodj...l , zistil som jednu pozitívnu vec a to, že keď vypnem na mojom Androidovi dáta, tak má výdrž ako normálne telefóny, teda tých 7-10 dní. Normálne ma to potešilo, lebo s dátami vydrží tak deň a pol.
edit: aby som len nepodj...l , zistil som jednu pozitívnu vec a to, že keď vypnem na mojom Androidovi dáta, tak má výdrž ako normálne telefóny, teda tých 7-10 dní. Normálne ma to potešilo, lebo s dátami vydrží tak deň a pol.
7-10 dni mi doteraz nevydržal žiaden telefón. Na druhej strane ak vypneš a budeš mat stále všetky funkcie v telefóne vypnute a budeš sa tešiť že ti baterka výdrži 20 dni – tak potom nepotrebuješ telefón z androidom ale stačí ti NOKIA 3310 nič proti nej mal som ju. Inak aký máš telefón?
Orange San Francisco - ono zasa nie je problém v prípade potreby si data na chvíľu zapnúť, mňa by len nenapadlo, že v tom bude až taký rozdiel. Asi tie smartfóny zatiaľ nie sú až také smart.
Ja som ten telefón kupoval hlavne na to, aby som mal na čom púšťať Locus, normálne používam iPhone. Ako GPS je tá kombinácia momentálne neprekonateľná.
Mily moj, telefon je asi to posledne cim by som sa chcel pochvalit.
2Bedo, na to som prisiel uz pred rokom, ked som manzelke kupil Samsung Galaxy mini. Baterka vydrzala 1 den. Stacilo vypnut 3G siet a hned bola vydrz 5-6 dni "normalneho" pouzivania. Mladsiemu synovi som na DX kupil novu baterku do DEEL Streak 5 a on musi nabijat kazdy den, lebo ma telefon v rezime "nenormalneho" pouzivania . Moja S III vydrzi priblizne 4 dni (data vypnute). V robote aj doma mam wifi, takze data su mi nanic.
Orange San Francisco - ono zasa nie je problém v prípade potreby si data na chvíľu zapnúť, mňa by len nenapadlo, že v tom bude až taký rozdiel. Asi tie smartfóny zatiaľ nie sú až také smart.
Ja som ten telefón kupoval hlavne na to, aby som mal na čom púšťať Locus, normálne používam iPhone. Ako GPS je tá kombinácia momentálne neprekonateľná.
Galaxy S2 + battery Kit 2000 mAh--mne v tejto konfigurácii výdrži 2 dni až 2,5 dna a všetko stále zapnute vrátané GPS čo mi zatiaľ maximálne postačuje ale každý ma iné potreby
Aj ja mam OSF, teda ZTE Blade. Nepouzivam data ani wifi, tak baterka mi vydrzi v pohode. Zatial som s tymto telefonom spokojny, s Locusom ako GPS funguje naozaj dobre. Kupoval som ho minule leto za 85€. Sice procesor podla parametrov nie je bohvieco, ale mne uplne staci. Pre manzelku som teraz hladal telefon v podobnej kategorii, ale ma prekvapilo, ze nic co by sa mu vyrovnalo som nenasiel, lebo vsetky ostatne maju mensi displej, resp. mensie rozlisenie. Ani som nevedel ako dobre som kupil a to je teraz v ponuke este lacnejsie.
Ale ako sa hovori, nekric hop kym nepreskocis, dolezite je aj, aby vydrzal nejaku dobu
Prso: LG vyzera veeeeelmi prijemne,kolega planuje kupit tu novu LG,ale tusim na SVK zatial v ponuke nie je a cez zahranicie sa neda kupit,volaco take splietal....
minule sa mi stala taka vec: posedenie s kolegami pri pive,konaku a kolega niekam volal, a ja ze S3ka?.. a zacali sa smiat,ze houby, a to atrapa cinska,ta obrazovka na nerozoznanie,proste vsetko okopirovane na 99,99% http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S3-I9300-MTK6588-MTK6589
jasne ze vydrzi ked ho mas napojeny na pc a tym padom sa ti aj dobija.....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aspoň keby sa tým nechváliš
edit: aby som len nepodj...l
Toto:
Rok 2004
ešte to vyrábali Fíni a funguje to na 100% doteraz - to je v dnešnej dobe čínskych sračiek nevídaný jav
LG OPTIMUS L9
HTC DESIRE X
Viac som priklonený zatiaľ k LG
7-10 dni mi doteraz nevydržal žiaden telefón. Na druhej strane ak vypneš a budeš mat stále všetky funkcie v telefóne vypnute a budeš sa tešiť že ti baterka výdrži 20 dni – tak potom nepotrebuješ telefón z androidom ale stačí ti NOKIA 3310 nič proti nej mal som ju. Inak aký máš telefón?
Mily moj, telefon je asi to posledne cim by som sa chcel pochvalit.
2Bedo, na to som prisiel uz pred rokom, ked som manzelke kupil Samsung Galaxy mini. Baterka vydrzala 1 den. Stacilo vypnut 3G siet a hned bola vydrz 5-6 dni "normalneho" pouzivania. Mladsiemu synovi som na DX kupil novu baterku do DEEL Streak 5 a on musi nabijat kazdy den, lebo ma telefon v rezime "nenormalneho" pouzivania
Galaxy S2 + battery Kit 2000 mAh--mne v tejto konfigurácii výdrži 2 dni až 2,5 dna a všetko stále zapnute vrátané GPS čo mi zatiaľ maximálne postačuje ale každý ma iné potreby
Ale ako sa hovori, nekric hop kym nepreskocis, dolezite je aj, aby vydrzal nejaku dobu
minule sa mi stala taka vec: posedenie s kolegami pri pive,konaku a kolega niekam volal, a ja ze S3ka?.. a zacali sa smiat,ze houby, a to atrapa cinska,ta obrazovka na nerozoznanie,proste vsetko okopirovane na 99,99%
http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S3-I9300-MTK6588-MTK6589
Samsung Galaxy S III mini
zaujímavý dizajn
jasne ze vydrzi ked ho mas napojeny na pc a tym padom sa ti aj dobija.....