Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
ak ti drela o ram tak o tom nepochybujem inak nie je dovod aby cokolvek brzdila ...
inak ani som nevedel ale nasiel som jedni 28mm plaste od contimentalu co som mal dakedy na crosovom tak to vyskusam nahodit na zadne koleso ci to nebude driet o ram , inak celkom tazke to bude zotrvacnost
Môj príspevok: narýchlo som to tu prebehol, a napíšem svoj postreh. Ja už viac ako 5 rokov jazdím Hutchinson Fusion. Zo začiatku to boli II, a teraz Fusion III. Pomedzi to som pár krát obul aj niečo iné na skúšku, ale tie Fusiony idú bezkonkurenčne rýchlo.Fúkam ich na 8,5 nevydržia nejako extra dlho (triple compound) ale zjazdy na mokrej ceste, alebo v daždi ako za sucha. No a ochrana proti defektu, nie je len marketing ... Pichnem tak max.3x za sezónu pri 15.000km Toť môj postreh. Na karbónových kolách jazdím galusky Tufo, alebo Conti - to je už ale iná debata. Ako servisná, tak aj cenová.A nie je nič horšie, ako novú galusku prebrzdiť na prvom trénigu, kvôli blbovi čo nedá prašivému cyklistovi prednosť...
zdravim pani, potreboval by som poradit kedze mam favoritku v dobrom stave ale mam tam povodne plaste dost siroke a s cestnymi bicyklami moc skusenosti nemam a rozmery tiez neovladam no rad by som tam dal nieco tensie lenze netusim vobec aky rozmer a uz vobec nie aky plast diki za kazdu radu (bike mam aj v profile inac )
len bacha aby to nebol rafik iny nez 622 mm byvaju myslim aj 630mm alebo tak nejak ono mas to napisane na plasti tak si to cislo zover do cykloobchodu a vyber rovnake alebo uzsie (priemer plasta vsak musi sediet)
okej diki no rovnake nechcem tam davat inac rozmyslam ze by smo siel aj do nejakeho noveho cestneho biku pripadne z bazaru len favoritka je otcova srdcovka a tak si ju musim nechat len som ju chcel trocha porobit aspon tie plaste nejake nove dat a mozno aj ram nastriekat len ani to neviem akou farbou ci na zeleno povodnou no netusim uvidime casom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak ani som nevedel ale nasiel som jedni 28mm plaste od contimentalu co som mal dakedy na crosovom tak to vyskusam nahodit na zadne koleso ci to nebude driet o ram , inak celkom tazke to bude zotrvacnost
Ja som myslel skor valivy odpor (do rámu mi vojde aj 29x2,0" guma). Jak som prehodil uzsie rozdiel bol vnimatelny
na tychto 20kach 8500km minula sezona na nich a teraz 606km a?nic im nie je