kolesá mám zo Suncycle.len ich chcem dať nejak zázračne do biela.Aspoň ráfky.a sedlovku tiež.Ale kolko to vydrží je otázne...
To myslíš vážne???Veď ten rám je az na jeden nápis celý biely,ak dáš ešte kolesá biele,to bude ako vyzerať?Sám mám doma campy scirocco 35-tie kolesá majú slušný dizajn-tak načo špekulovať?Sorry ale možno možno patrím k vrstve obyvateľstva ktorá je menej chápavá Neviem,lebo podľa mňa koesá spravia na biku najvýraznejší efekt....
No veď práve preto že dávajú bicyklu efekt ich chcem dať do biela!!!Keby je na ňom nieco čierne tak ich necham.Takto čierne by boli jak pasť na oko.Povodne som chcel American classic alphatype ale tie by sa podla toho čo som čital podomnou asi rozsypali.
Keď to poskladáš nahoď ich a uvidíš ako budú kolesá vyzerať podľa mňa sa to s tou čiernou sadou celkom zrovná ,
A ak ti môžem poradiť odfoť si ten bicykel poskladaný a v dákom počítačovom programe si daj kolesá do bielej farby a uvidíš ako to bude vyzerať predtým ako to urobíš. Vieš aby si nakoniec neľutoval toho že to neladí a veľa hodín zbytočnej práce poprípade by som vyskúšal urobiť len dáke biele prvky na ten čierny ráfik to by tiež nemuselo vyzerať zle.
Inak, Cinelli je veľmi pekné, páči sa mi. Odkiaľ si kupoval rám ak sa môžem spýtať ?
Ono aj biele kolesá(napr.s červenými alebo modrými samolepkami)majú svoje čaro a môžu na biku vyzerať super,ale keď mám rám celý biely a na ňom 2 nápisy a 2 tenké modré pásiky,dávať na biely rám biele kolesá-biely predstavec bielu sedlovku-to nemôže vyzerať dobre ani omylom-pretože tie farby by mali na tom bajku vytvárať určitý kontrast,ale samo že je to tvoja vec....
Mal som ich nahodené na ráme a nejak sa mi to nepáčilo.Fakt nie.Rám som našiel vďaka tejto stránke.Raz dávo tu jedno dievča písalo o firme Luca Cicli z našeho hlavného mesta.Je to dovozca Cinelli a De Rosa.Je tam fakt ochotný pán.Táto farba sa už myslím tento rok nerobí a som rád že som ho ešte stihol kúpiť.
mám také isté plášte len žltý pásik,fungel nové,nezaložené.Mal som čierno žltý bike,no už som ho predal tak ostali.Kupované na jeseň,že budú na jar.Ak máš záujem,daj vedieť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To myslíš vážne???Veď ten rám je az na jeden nápis celý biely,ak dáš ešte kolesá biele,to bude ako vyzerať?Sám mám doma campy scirocco 35-tie kolesá majú slušný dizajn-tak načo špekulovať?Sorry ale možno možno patrím k vrstve obyvateľstva ktorá je menej chápavá
A ak ti môžem poradiť odfoť si ten bicykel poskladaný a v dákom počítačovom programe si daj kolesá do bielej farby a uvidíš ako to bude vyzerať
Inak, Cinelli je veľmi pekné, páči sa mi.
keď si chcel biele kolesá tak si mal kúpiť toto: http://www.suncycle.sk/sk/produkt/zapletane-kolesa-mavic-ksyrium-equipe-2011-biele/3165
bol by to originál ale aj tak ako píše patooo a Optimus nebude to asi dobre vyzerať
ps...nie vsak moj, ja zostavam verny tento rok svojmu G5