Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
http://burgenland.orf.at/news/stories/2569568/ ale zaujimalo by ma ako do sli k tej sume lebo zas zda sa mi trocha vysoka ( kto ma doma styri po 7.5k biky...)
jeeej bracek mojej masinky, nadherny stroj =) a Henry33 pockaj, na zaklade tvojho usudku by si ho len tak zmazal??pri kupe si vypitas len papiere, ak ma tak pohoda a ak nie tak... to je uz na tebe
myslim ze papiere sa mysli napriklad doklad o kupe... Ak ma bajk (udajne) najazdene len 250-300 km) tek zrejme od kupy az taky dlhy cas neubehol aby si "stratil" doklad o kupe.... Treba si uvedomit ze kradnut sa bude dovtedy kym to bude niekto kupovat.. ked to prestaneme kupovat... kradezi bude ovela menej.
Petho - zasa nie vždy to platí. Mám kamaráta, ktorý má teraz bajk cca rok. No už dávno stratil doklad o kúpe. Predstav si, že takýto človek by predával bajk, veľmi príjemné by mu neboli takéto obvinenia.
Súhlasím s Drasho-m. Tiež nemám už doklad o kúpe, len čo veci postupne mením, tak mám faktury a bločky. Zas ale niekedy vidno, kedy je to nejaký "vyrábač" a kedy je to seriózny človek.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-celoodpruzene/169363/cannondale-rz-one-twenty-xlr-1.html