pri vcerajsej vymene zadnej brzdy, ide ma porazit lebo od kedy mam tento ram, kazdy srob na nom zatahujem momentakom takze som si to nesposobil sam. vyzera to tak ako keby sa vytrhla vlozka (respektive tah za srob zasrobovany vo vlozke vytvoril prasklinu na materialy okolo), pretoze cez zavit puklina nejde. pisal som mail do canyonu.. snad sa k tomu postavia chlapsky
na predoslu reklamaciu (vlasova prasklina pri vzpere na strane prehadzovacky) zareagovali promtne a bez reptania. bojim sa vsak ze toto sa da velmi lahko zvalit na "zatahovali ste to ako debil, sposobil ste si to sam". keby nepouzivam momentak tak potichu sucham nohami ale takto ma to neuveritelne stve
ale ak by neuznali myslim ze opravitelne by to bolo. nechcem povedat ze skpaska, ale niesim stiahnut a zaliat. zavit je v poriadku. ale samozrejme to nasere ked sa k nemu spravas ako mas a potom toto
ciste teoreticky, lenze ak je povolena vlozka pri brzdeni sa moze cela vysklbnut (smerom na hor, cize v smere srobu, tam aj posobi najvacsia sila), v tom ti nepomoze ziadne stiahnutie. a mysliet na to pri kazdej jazde v lese ze to moze rupnut....
Toto ti brzdilo?
Rovnaká vec (dokonca s tými istými brzdami) sa mi stala na maratóne v Banskej Štiavnici v r. 2010 a dopadlo to tak, že v štvrtom okruhu som mal funkčnú už len zadnú brzdu a aj tá mala po dojazde veľmi blízko k stavu na fotke Prednú som mohol mačkať koľko som chcel a efekt žiadny
no podla mna ked silno zatiahnes packu podobne ako na nefunkcnych veckach mozes docielit efektu aky bol postnuty vyssie , ten zvuk je pohladenie pre usi a ostatne zmysly
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a tu BMX som vazne chvilu dumal ze komu sa co zlomilo na naprave na aute
tiez som nad tym rozmyslal
to aky zdvih mas na tej tore?
Je to / bolo to Uturn čiže od 90/130mm
mailer je ti jasne ze toto uz je riskovanie vlastnej bezpecnosti?
a za dalsie nicis kotuce... proste cele zle
mimochodom brzdilo to furt akurat som s tym medvede plasil
Toto ti brzdilo?
Rovnaká vec (dokonca s tými istými brzdami) sa mi stala na maratóne v Banskej Štiavnici v r. 2010 a dopadlo to tak, že v štvrtom okruhu som mal funkčnú už len zadnú brzdu a aj tá mala po dojazde veľmi blízko k stavu na fotke