mam na svojom fulle podobne tiez v okoli sedlovky len je to na sedlovej trubke....a nie priamo v zvare...tiez je to asi len lak zatial...prasklinky su tri.. zatial si z toho nejaku tazku hlavu nerobim...ale je pravda ze aj ked je to len lak tak presne ako pises nieco to sposobit muselo... uvidim ako sa to bude vyvyjat dalej..este ze haibike ma 5 rocnu zaruku na cely ram
posobi to tak bezproblemovo. ked som bol osobne reklamovat hai v ziline kubica tam akurat jednemu daval odpoved na zlomeny ram ze to prasklo preto lebo je moc tazky neviem ako to dopadlo len som trochu isiel s bratom s toho do kolien. sak mu ho sam predaval.
Mne sa dnes zacali ozyvat z ramu pukave zvuky (ako ked do ramu udrie kamienok), tak som prezrel aspon cistejsie casti. Takze pravdepodobnost, ze to bude len lak je dost mala.
Az sa bojim ocistit a prezriet zvysok.
posobi to tak bezproblemovo. ked som bol osobne reklamovat hai v ziline kubica tam akurat jednemu daval odpoved na zlomeny ram ze to prasklo preto lebo je moc tazky neviem ako to dopadlo len som trochu isiel s bratom s toho do kolien. sak mu ho sam predaval.
matvej: mam 66 kilogramov takze pritazky niesom urcite
ja uz som s nim aj pisal aj fotky som mu posielal...lenze prasklinky su take male ze by bolo potrebne ho posielat do ziliny...odkial by oni samotny ram poslali na expertizu do nemecka...a az v nemecku by mi z haibiku poslali odpoved ze ci reklamaciu uznavaju...
s kubicom som sa ale dohodol tak ze kedze to zatial nieje takmer nic...nehame to zatial tak a sezonu este pojazdim a uvidi sa.. pretoze cesta do ziliny nieje lacna zalezitost..a ja nemam iny dvovod preco tam ist..takze zatial cakam ako sa to bude spravat..a dufam ze to vydrzi dokonca sezony...v opacnom pripade by som musel sezonu dojazdievat na neviem com...
to misopetrovic: praveze si to mal riesit teraz, ked je zima, sneh a najblizsie budes asi trenovat aj tak na cestaku a na sezonu by si mal 100% bike. Ked to rupne alebo sa to zhorsi v sezone, budes odstaveny v najlepsom
to bruco: ako skusenosti moje mi hovoria, ze to nie je prasklina v laku
Ak to chceš riešiť, tak určite teraz. Ak je tá prasklina aj v ráme, tak ti to ako na potvoru rupne uprostred sezóny pred prioritným závodom. V teréne si tak či tak ešte tak skoro nezajazdíme... :-/
Nemal si sa nechat tak odpalkovat, ze tam nic nie je .. Ked to praskne viac, tak si zasa nieco najde, mal si mu to tam pekne poslat na reklamaciu a nech on to riesi ako len chce, to Ta uz zaujimat nemusi. Ked to neuznaju teraz, posles to potom, ked to praskne uplne.
miso daj sem hlavne fotku nech to vieme posudit.
ale imho, si lahky a tak to urcite vydrzi pod tebou aspon este tuto sezonu
ked pises ze su to len male prasklinky..
ako citam,tak Giangi ci aka je to znacka a Hi! Gay apod sracky pukaju jedna radost,naco si to vobec kupujete?To su aj zahranicne recenzie presiaknute takymito problemami tychto znaciek? bud to clovek nici neoddovodene zlou jazdou,resp. nevhodnymi podmienkami na co bike nie je stavany alebo su to problemy od vyroby, neschopnymi vypoctami mechanikov/statikov/setrenim
predpokladam,ze tie vase bajky nestali par grosov?
Haie nepukajú vôbec nijak extra,už aj taký giant puká viac...a v recenziách veľmi o pukaní nenájdeš lebo tie bajky tam nie sú používané velmi dlho,takže všetko vydrží...
miso daj sem hlavne fotku nech to vieme posudit.
no nevydrzi, ide to potom uz dost rychlo
(nevazim viac ako miso)
misko: no tak to potom nie je bohvieco,ked si clovek spori a potom sa mu stane toto? asi vedia preco bol zlacneny,to musi byt riadny SHIT,ked to stoji tolko prachov a este fifipierko ako ty a pukne pod nim panenkoskakava
cize higay a giANT nie ako mtb
SILVI: ty teraz jazdis Spesla, spokojnost?....
tmax: ako pozeram vsetko puka v oblasti zvarov v TOO:teplom ovplyvnenych oblastiach: cize chyba zvarania,co ine chcel by som vediet akymi skuskami DT/NDT prejdu tie zvary,ako vidim,tak ziadnymi....
je to jedno-jednoznacna chyba vyroby,resp.predtechnologickych navrchov..ta REKLAMACIA musi byt uznana aj keby co bolo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj keby to bola len prasklina laku, nieco muselo sposobit, ze lak praskol.
Az sa bojim ocistit a prezriet zvysok.
matvej: mam 66 kilogramov takze pritazky niesom urcite
ja uz som s nim aj pisal aj fotky som mu posielal...lenze prasklinky su take male ze by bolo potrebne ho posielat do ziliny...odkial by oni samotny ram poslali na expertizu do nemecka...a az v nemecku by mi z haibiku poslali odpoved ze ci reklamaciu uznavaju...
s kubicom som sa ale dohodol tak ze kedze to zatial nieje takmer nic...nehame to zatial tak a sezonu este pojazdim a uvidi sa..
to bruco: ako skusenosti moje
predpokladam,ze tie vase bajky nestali par grosov?
no nevydrzi, ide to potom uz dost rychlo
(nevazim viac ako miso)
a moj hai je len druhy o ktorom viem ze pukol...
silva sak v krajnom pripade pouzijem stahovacie pasky ako tmax
alebo poprehadzujem veci docasne na hardtail ram...a moj ram poslem na reklamaciu...
cize higay a giANT nie ako mtb
SILVI: ty teraz jazdis Spesla, spokojnost?....
tmax: ako pozeram vsetko puka v oblasti zvarov v TOO:teplom ovplyvnenych oblastiach: cize chyba zvarania,co ine
je to jedno-jednoznacna chyba vyroby,resp.predtechnologickych navrchov..ta REKLAMACIA musi byt uznana aj keby co bolo