V bazare su nove ne-bikove kategorie, uvidime ako sa ujmu. Ak tam bude bordel, dame ich prec, idea je taka, ze to budu inzeraty z bikovej komunity. Vsak sa poznate. Takisto su ukradnute biky troska viditelnejsie v bazari. To forum o nepoctivcoch spravime, ale spravime to spolu s prerabkou struktury fora (snad si Jezus najde moju staru spravu o tom )
takisto by mohli zacat user-s mazat svoje vybavene a predane bazarove veci, dotycnemu som pisal a ten furt omielal 20 minut o inej veci ako mal uvedeny v bazare,po tolkych minutach handrkovania sa s nim nakoniec pochopil,ze tam ma stary topic
a takisto rozdelit WHEELS ROAD/MTB = zacina tam byt poriadny gulas
canopus, 04peter - uzivatelia si mozu mazat inzeraty + sa zmazu automaticky po urcitej dobe (podla toho, kolko nastavia, maximalne 3 mesiace). Inak nevieme prinutit uzivatelov mazat neaktualne inzeraty.
Mesiac mi pride troska malo, ale mozeme to niekedy otestovat. Jednoduchsie je v tom pripade proste nepisat ludom, ktorych inzerat je starsi ako mesiac.
Hmm jednoduchšie to nieje..
Stretol som sa aj s tým, že mesiac a pol starý inzerát bol ešte stále aktuálny..
Ak to ešte nepredal tak by ho to prinútilo po mesiaci ten inzerát napísať znova, ak predal tak to tu nebude aspoň zavadziať?
Edit.: prípadne, po troch týždňoch by inzerentovi prišiel mail/správa kde by ho mohol odkazom obnoviť ... a ak ho neobnoví po týždni zmazať
To sa deje. Tyzden pred zmazanim pride email. Je to na zadavateloch ako dlho si myslia, ze ich inzerat je validny. Ale hovorim, vyskusame aky to bude mat efekt.
Mne vadia kseftary v sekci oblecenie. Ocividne kupuju handry z ciny a inzeruju to tuna, by to nevadilo, no ak jeden user prida za den 20 inzeratov tak je problem tam nieco najst. A takych je kopec. Da sa stym nieco robit?
smakovnik v tvojom profile vidim ze si jeden s tych vietnamskych priekupnikov tych sraciek. dakujeme nepotrebujeme zadrbany bazar handrami a vobec ti to nikto nezavidi. otvor si sekac ked to chces v takom mnozstve predavat. nenavidim ked sa musim cez to prehrabavat.
ak chces nieco seriozne predavat tak minimalna poziadavka potencialneho seriozneho kupujuceho je kto to vyraba a aky to je material. znaleho nepresvedcis s nazvom tovar spickovej kvality s xy vykricnikmi. uz tvoj vek v profile prezradza tvoju serioznost.
tak ako som cekol,tak tych "PROFI" super znaciek od smakovnika apod "pristahovalcov" z Vietnamu je tam po..... paneboze..prvy moj dres bol z tychto radoby shitov po 80-100 euro, a vydrzal mi,waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaait.. az 1 sezonu,cize ani rok nie...potom som sa uvedomil ze je to vsetko strasny SHIT a skoda vyhodenych penazi,Matt krasne poradil,nech mi vyberie poriadne gate,samozrejme cena ako cely tento dres ale doteraz tym gatiam nie je nic,odjazdenych cez 11 000km,a preto by som na ochranu spotrebitelov toto vsetko mazal...nemam rad vietnamcov apod odrbavacov aka SMAKOVNIK apod....
sorry za OT
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bajkonur: najviac ma vytočil jeho prístup, vraj to je moja vina.
a takisto rozdelit WHEELS ROAD/MTB = zacina tam byt poriadny gulas
Stretol som sa aj s tým, že mesiac a pol starý inzerát bol ešte stále aktuálny..
Ak to ešte nepredal tak by ho to prinútilo po mesiaci ten inzerát napísať znova, ak predal tak to tu nebude aspoň zavadziať?
Edit.: prípadne, po troch týždňoch by inzerentovi prišiel mail/správa kde by ho mohol odkazom obnoviť ... a ak ho neobnoví po týždni zmazať
ak chces nieco seriozne predavat tak minimalna poziadavka potencialneho seriozneho kupujuceho je kto to vyraba a aky to je material. znaleho nepresvedcis s nazvom tovar spickovej kvality s xy vykricnikmi. uz tvoj vek v profile prezradza tvoju serioznost.
sorry za OT